Znamení, že je váš muž připravený stát se otcem

Má chuť přestavět kuchyň a pořádně ani neví, proč. Že by tajný signál z podvědomí? Jestli váš drahý totálně obrátil i při plánování dovolené, můžete pomalu vysadit antikoncepci.

Stále častěji cítíte, že vám tikají biologické hodiny, ale doma jste tohle vážné téma ještě neotevřeli. Co když zmínka o kočárku partnera k smrti vyděsí? Je na miminko vůbec připravený? Pokud se ze strachu nechcete zeptat přímo, zkuste najít pravdu mezi řádky. Tato znamení by mohla napovědět…

Náhlý zájem o kutilství? Super!

Tohle je něco jako mužská verze hnízdění. S tím rozdílem, že zahrnuje mnohem víc elektrického nářadí, prachu a nepořádku. Jeho chuť zbourat zeď pramení z podvědomé touhy vytvořit nový otevřený kuchyňský prostor, ve kterém by mohl vařit těstoviny – a dávat u toho pozor na malého nezbedu.

Změna v chování 

Ještě před nějakou dobou couval a mumlal cosi o starém zranění zápěstí, teď, když mu někdo nabídne, zda si nechce pochovat novorozeně, s nadšením souhlasí. Vypadá to, že je vážně připravený mít vlastní. A vy s pohledem na něj, jak něžně drží to malé zlatíčko, doslova tajete!

Adrenalin už není potřeba

Všechny vaše společné cestovatelské výpravy, které zahrnovaly přespolní stanování a výšlapy na skály v těžkých trekingových botách, jsou pryč. Nyní váš milý při sebemenší zmínce o pracovním volnu otevřeně přiznává, že by se mnohem raději povaloval v all inclusive resortu. Sláva, už mu plánování rodinné dovolené opravdu můžete svěřit, došlo k totiž jasnému obratu priorit.

Uvažuje o pořízení psa

Chce něco k pořádnému pomazlení a péče mu dle jeho slov ani trochu nevadí. Partner projevil překvapivý zájem o štěně? Tak to je ruka v rukávě. Stačí mu diplomaticky podsunout myšlenku, že dítě tolik neštěká a na rozdíl od psa se nakonec naučí chodit na toaletu, což je přece výhoda, ne?

Zdroj: www.motherandbaby.com/mum/self-care/signs-that-your-man-is-ready-to-become-a-dad/






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 43 roku 2024 bude pro Berany plný energie a příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá dostatek odvahy a sebedůvěry ke zvládnutí výzev, které vás čekají v pracovním i osobním životě.Tento týden se můžete tě&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat