Veselé a zdravé sportování je snadné

08.10.2013 | Děti a rodina

Má vaše dítko rádo sport? Chcete, aby si sport užilo, bylo veselé a zdravé a rozhodně nestojíte o to, aby plakalo či se vztekalo, že ho bolí nožky? Základem toho je, že mu vyberete správné sportovní boty. Rozhoduje komfort, kvalita a styl. A přesně na to byste se měli zaměřit při koupi dětské obuvi.

Řada atletických bot značky pediped je vybavena speciální technologií Ultra Light Technology, která nabízí dětským sportovním nožkám jedinečnou oporu při aktivním sportování a pohybu. Disponuje pružnými drážkami pro přirozený pohyb nohy a umožňuje maximální pružnost, má výstelku paty, která rovnoměrně rozděluje tlak a obsahuje prodyšnou síťku, která dovoluje vzduchu proudit skrz botu. A pokud se dají sportovní boty ještě prát v pračce či mají vkládací zmenšovací vložku (Flex Fit Systém – systém doplňkových vložek, které mohou zmenšit či zvětšit velikost boty až o půl čísla a tím výrazně prodlouží její životnost), máte vyhráno a z vaší ratolesti bude milovník sportu.  

Kompletní podzimní nabídku najdete na www.pediped.cz

5 exkluzivních výhody nákupu u pediped:

1.    Zákazník má 365 dní (celý jeden rok) na vrácení nepoužitého/nenošeného zboží od jeho zakoupení.
2.    Pokud si zákazník objednal špatnou velikost bot, kontaktuje pediped a budou mu do dvou pracovních dnů odeslány ZDARMA kurýrem nové botky na výměnu. Prostě KUS za KUS.
3.    Reklamace HNED, žádné čekání. Pokud zákazník objeví vadu, zboží mu vymění pediped ihned, bez čekání.
4.    DOPRAVA ZDARMA při objednávce nad 1.977 Kč
5.    Zákazník je u pedipedu na 1. místě, a proto je jeho spokojenost HLAVNÍM  a JEDINÝM CÍLEM firmy.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat