Jak dostat dětem do ruky knihu?

24.04.2014 | Děti a rodina

Také se vaše děti nehnou od počítače? Čtou si tak akorát smsky na chytrém telefonu a donutit je přečíst knihu je zkrátka nadlidský úkol? Víme, které knihy budou i vaše děti číst zcela dobrovolně!

Držte krok s dobou

Vaše děti mají pravděpodobně o aktuálních trendech mnohem lepší přehled než vy. Knihy, které jste četli v mládí vy, na ně moc velký dojem neudělají. Vždyť se tam nestřílí, nejsou tam žádní ninjové ani padouch, který se snaží ovládnout svět! Poradíme vám, jaké knížky právě letí!

LEGO nejsou jen stavebnice

Kdo by neznal stavebnice LEGO, že? A pokud máte doma děti, tak vám rozhodně nemohlo uniknout, že v nedávné době běžel v kinech LEGO PŘÍBĚH. Určitě jste na něm s dětmi byli anebo jste museli vydržet nekončící žadonění. Film LEGO PŘÍBĚH si získal přízeň dětí i dospělých a navíc k filmu vyšla také kniha. Titul LEGO PŘÍBĚH Mocní spojenci vaše děti rozhodně z rukou nedají. Ke knížce navíc obdrží figurku robo komanda zdarma!

To ale není jediná kniha z LEGO portfolia. K tematické řadě LEGO Chima vyšla kniha s titulem LEGO CHIMA Bojující kmeny. Pokud máte doma malého rošťáka, který miluje napínavé bitvy a nekončící dobrodružství, určitě ho knížka s akční figurkou zdarma potěší.

Ale LEGO nezapomíná ani na dívky. LEGO Friends Andrein sen je zábavná knížka s ministavebnicí. Andrea touží po domácím mazlíčkovi, ale nemůže se rozhodnout, které zvířátko si pořídí. Knížka je plná aktivit, her a hádanek.

Tip: LEGO tématika není to pravé ořechové? Na Albatrosmedia.cz najdete obrovský výběr knih pro děti i dospělé. Určitě najdete příběh, který bude bavit právě vaše děti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat