Matka třech dětí pobouřila ostatní ženy: TAKTO zhubla po porodu! (FOTO)

Těhotenská kila trápí po porodu spoustu žen. Jenže řada z nás nemá po narození dítěte čas ani chuť s nimi něco dělat. Ovšem tahle maminka tří dítek se rozhodla jít úplně opačnou cestou!

Sally Brouwer z Brisbane se rozhodla všem dokázat, že nejrůznější výmluvy, proč i několik měsíců po porodu řada žen postavu neřeší, jsou zbytečné. Když se chce, všechno jde, řekla si nejspíš Sally a dala se do práce.

Tři děti dají pořádně zabrat, ale přesto si v nabitém rozvrhu našla hodinku denně, kterou zasvětila cvičení a posilování. A výsledky se dostavily! Sally po posledním porodu shodila neskutečných 17 kilogramů a vypadá báječně!

Svůj „boj s kily navíc“ žena pečlivě zdokumentovala a jako inspiraci ostatním ženám, které se poporodní postavou trápí, vyvěsila fotky na sociální síti.

Vůbec nepředpokládala, že snímky „před a po“ vzbudí takový rozruch. Kromě obdivných komentářů zaznamenala i několik kritických, které poukazovaly na to, že je Sally až příliš hubená. Ozvalo se i několik lidí, kteří byli přesvědčeni, že matka tří dětí prostě nemůže cvičení a péči o ratolesti stíhat, ale tomu se Sally jen směje. Žádnou chůvu nemá, a jak je vidět z fotek, děti nějakým zanedbáváním rozhodně netrpí!

Jsem na svou postavu pyšná, je to pro mě úspěch,“ usmívá se Sally, která vypracované postavy dosáhla díky střídání jógy a pilates. Mimochodem, kromě péče o tři děti tahle super matka stíhá ještě svou práci policistky, stala se osobní trenérkou a je členkou nadace pro děti s autistickými poruchami.

To už je příklad hodný následování, co říkáte?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Čočková polévka

(1 hlasů)

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat