Vyzáblé Barbie zvoní umíráček... Nahradí ji panenka s proporcemi normální 19leté dívky? (FOTO)

Když pětadvacetiletý Nickolay Lamm z Pittsburghu přišel nedávno s nápadem, že začne vyrábět konkurenci panenky Barbie, netušil, že jeho projekt nadchne tolik mecenášů. Na webu pro hromadné financování projektů získal podporu téměř čtrnácti tisíc osob. S jejich financemi mohl vyrobit devatenáct tisíc panenek, které mají zdravé proporce normální devatenáctileté dívky.

Zatímco Barbie převedená do životní velikosti by měla míry 92-46-84 (naprosto nerealistické míry neslučitelné se životem), panenka Lammily představuje zmenšeninu dívky, která má míry 82-79-84.

Lamm z Pensylvánie získal pro projekt peníze přes web Kickstarter, kde mu přispěli mecenáši částkou 2,1 milionu korun.

Průměr je nádherný,“ tvrdí o své panence Lamm, jenž v první sérii nechal vyrobit devatenáct tisíc kusů, každý stojí v přepočtu zhruba 560 korun.

Panenky mají různé oblečky, ale také nálepky, jimiž lze tělo pokrýt tetováním, zrudnutím, štípancem od komára či dokonce vráskami, jizvami a akné. To vše má přispět k realistické vizáži hračky.

„Když rodiče a děti loni viděli můj projekt Real Barbie, zatoužili po panence Lammily. Bude to nová hrdinka ve světě panenek, něco, co nikdo předtím nevytvořil,“ věří Lamm.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat