Soutěžte se svými dětmi a vyhrajte doplňky do ložnice za 6 000 Kč!

15.07.2015 | Děti a rodina

Rodiče, pozor! Na Facebooku právě začíná soutěž o nejvtipnější fotku dítěte v postýlce. Zapojte se, sbírejte hlasy a vyhrajte nový polštář a přikrývku. Máte na to tři týdny!

Máte ve fotoalbu fotku svého dítěte, jak spí s hlavou z postele, pokouší se přelézt ohrádku nebo dělá něco jiného u čeho vám cukají koutky? Pokud ano, na nic nečekejte a pošlete ji do soutěže, která dnes začíná na facebookovém profilu Matracetropico.cz.

Jestli takovou fotku nemáte, mějte foťák neustále při ruce. Můžete vyfotit rozesmáté batole nebo třeba puberťáka spícího s nohou plyšového medvídka v puse.

Čím dříve ale fotku pošlete, tím více času budete mít na sbírání “lajků”. Právě jejich počet totiž rozhodne o třech vítězích, kteří se podělí o ceny v celkové hodnotě 6 000 Kč.

Zapojte se už dnes a začněte se sbíráním

Své fotografie posílejte až do 5. 8. 2015 na e-mail hildinganders.tropico@gmail.com. Než je pořadatel zveřejní ve speciálním albu na Facebooku, zkontroluje, zda nebyly staženy z internetu. Zaručuje tak férovou soutěž, ve které nemůže vyhrát fotografie stažená z fotobanky ani fotka, na kterou se vztahují autorská práva jiného fotografa.

Jakmile se vaše fotografie v albu objeví, můžete pro ni začít sbírat hlasy neboli “lajky”. Kdykoli někdo klikne na “To se mi líbí” u vaší fotky v soutěžním fotoalbu, přičte se vám jeden hlas 5.8. 2015 hlasování skončí a autoři tří fotografii s nejvyšším počtem hlasů budou kontaktováni e-mailem.

O co se soutěží?

Soutěž pořádá firma Tropico, která vyrábí kvalitní matrace a doplňky do ložnice. Pro výherce připravila tři sety polštářů a přikrývek Aloe Vera v hodnotě 2 000 Kč, které jsou vhodné i pro alergiky a astmatiky.

Sada je vhodná celoroční používání a polštář navíc umožňuje vyndávání a přidávání náplně, takže se snadno přizpůsobí každému spáči.

Už víte, jakou fotku do soutěže pošlete? Jestli ne, inspirujte se a nezapomeňte, že do konce zbývají jen tři týdny!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat