Diskuse na téma stěhování

09. 06. 2015 aninka Prosím o radu

Čeká mě velké stěhování z bytu do nového domečku. A už mě začíná být těžko a úzko z toho jak to všechno zvládnout. Těch věcí je hodně, nevím do čeho to všechno zabalím (moje první velké stěhování) a hlavně na koho se obrátit, aby to všechno odvezl.

martina.pisarova 04.02.2022

Dobrý den, možností je hned několik. Buď máte kamarády, kteří mají dodávku a pomohou vám s tím. Nebo si můžete pronajmout i jenom dodávku od stěhováků, tam platíte za počet ujetých kilometrů. Současně se to pohybuje okolo 15 Kč / km anebo si objednat stěhováky. Co se týče balení, tak buď taky vlastní cestou, kdy měkké věci naházíte do pytlů a do vyložených krabic dáte křehké věci. Ideálně si to popsat a jestli máte stěhování za nějakou dobu, určitě bych pomalu začala třídit věci, které si vezmete s sebou nebo vyhodíte. Čím míň, tím líp. My jsme stěhovali se stěhováky ze https://stehovanikoruna.cz/ a byli jsme moc spokojení. Měli jsme tarif 2 stěhováků s větší dodávkou - podle místností, které stěhují.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese nové příležitosti v oblasti vztahů. Pokud jste ve vztahu, může dojít k prohloubení vaší vzájemné komunikace a pochopení. Nezadaní Berani by mohli potkat někoho zajímavého na nečekaném místě. Buďte otevření... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat