Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, zařizujeme si s přítelem teď novou kuchyň a nevím, jaké nože do ní koupit.S jakou značkou máte zkušenosti? A podle čeho se podle vás pozná opravdu kvalitní nůž? Díky moc!
Zaručená kvalita jsou nože Dellinger. Mám je už pár roků a jsem s nima maximálně spokojená.
Pokud můžu doporučit, tak za mě jedině www.zgastro.cz, mám od nich komplet vybavení celé kuchyně a jsem moc spokojená.
My máme nože od značky Zwilling J.A. Henckels
Jinak vámi vybrané nože už v nabídce zmíněné společnosti nejsou.
Dívala jsem se zatím jen na tyhle kuchyňské nože: http://www.svetnozu.cz/kuchynske-noze-a-doplnky/ Který z nich je podle vás nejlepší?:-O
Já za sebe můžu doporučit jedině nože Fiskars, nože jsem nakupoval jednotlivě, žádné sady. Vybral jsem si přesně ty nože, které vím, že budu používat. Výběr jsem ještě doplnil o keramické nože Orion a mou sadičku nožů si nemůžu vynachválit. Ovšem asi také záleží na tom, jak často se budou nože používat a zda je budete používat na to, na co jsou určené. Nezapomeňte také na ostřič, nejlépe od té samé značky.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete působit energicky a rozhodně, ale zároveň si uvědomíte, že ne všechno je nutné zvládnout hned. Vaše odhodlání vás může posouvat kupředu, avšak pokud se necháte strhnout přílišnou netrpělivostí, můžete přehlédnout d... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.