Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli máte nějakým způsobem zabezpečený dům ? Přemýšlím nad kamerami, ale nejsem si jistá jestli stačí je dát pouze ven nebo i dovnitř ?
Konečně se nám povedlo se přestěhovat do nového domu, a tak se chci i poradit kde tak ideálně prosím řešit pojištění domu? U které pojišťovny a máte tu někdo případně zkušenosti i s plněním?
Ono se nabídky opravdu hodně mění, takže vždy když člověk nakonec řeší pojištění, tak je ideální si udělat aktuální porovnání nabídek. Já jsem pojištění už několikrát řešila přes online srovnávač pojištění Klik .cz Nejen pojištění domu, ale i pojištění auta nebo životní pojištění. Líbí se mi, že si takto na jednom místě můžete porovnat všechny nabídky a pojištění si i rovnou online sjednat.
Máme v prvním patře na dveřích a oknech čidla a u dveří alarm, co dává vědět nám a firmě co to hlídá.
Není to dlouho co jsem od spyexpert objednávala venkovní kameru a pak vnitřní kameru do garáže. Mají tam hodně velký výběr, tak se zkus podívat. Jinak umístění záleží asi čistě na tobě. Podle mě bohatě stačí kamery venkovní ;)
Mohla bych vědět jaký model přesně máš ? Jako mají toho hodně a upřímně nevím, kterou bych měla vzít.
Jasně, toto je ona https://www.spyexpert.cz/cctv-kamery/169-bezpecnostni-kopulova-kamera-s-vysokym-rozlisenim-a-nocnim-videnim-.html
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.