Diskuse na téma Vaření s dětmi

My si s dětmi si rádi krátíme čas přípravou jídel,snaží se mě pomáhat s lehkými jidly, koupila jsem si knihu Děti vaří samy-dobrodružství v kuchyni,je moc fajn recepty jsou přizpůsobené dětskému myšlení takže zvládnou i malé děti.Dcera udělala ovesné sušenky měla z toho radost ,že se jí to takhle povedlo :-)

Lenka_Bar 21.07.2023

I já mám v kuchyni čas od času své malé pomocnice. Velmi jsme si oblíbili hrnkové recepty. Je to jednodušší hlavně v tom, že děti ještě neovládají převody jednotek, ale hrníčky si spočítají hravě. Posledně jsme pekli mramorovou bábovku, po které se jen zaprášilo. Jednoduchá, vláčná, voňavá, prostě skvělá. Určitě taky vyzkoušejte. Tady je odkaz: https://mlsnavarecka.cz/hrnickova-babovka-mramorova/ tak ať chutná.

Kaja 09.11.2021

Kdo z vás dává dětem na svačinku jogurt Bobík? Chutná dětem?

Romča 02.11.2021

Zeptám se jestli máte pro děti rozdělené denní stravování na snídani, oběd a večeři nebo dáváte i svačiny mezi jídly ? :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat