Výživa - kojení, příkrmy atd.

Výživa. Jak dlouho kojit, správná technika, léky a bylinky na podporu laktace, laktační poradkyně. Umělá výživa a čím začít s přikrmováním.

Na podporu imunity213 příspěvků

Ke správné výživě pro děti mohu doporučit tinkturu od Allivictus, je i na prevenci. Přírodní a vhodn...

Julie 21.12.2021
Bylinný sirup jsem si u nich objednala a áívím ho dětem.

přírodní produkty13 příspěvků

Trápí Vaše miminko...kolika, nadýmání, vyprazdńování? A Vás problém s kojením? Tak se netrapte a vyz...

Malinová 20.08.2019
Ahoj, mě pomáhá sem spokojená. Hlavně mám skvělý pocit z toho, že na sebe natírám 100% přírodní prod...

kojenecké koliky33 příspěvků

četla jsem, že je nový přípravek na dětskou koliku Enticon, máte s tím někdo zkušenosti?

Lilka 03.11.2022
Tak ono je to jasný, že jo... kozí mléko má úplně jiné složení, než kravské a pro děti je lépe strav...

Vaření s dětmi2 příspěvky

My si s dětmi si rádi krátíme čas přípravou jídel,snaží se mě pomáhat s lehkými jidly, koupila jsem ...

Kaja 09.11.2021
Kdo z vás dává dětem na svačinku jogurt Bobík? Chutná dětem?

Vigantol26 příspěvků

Dáváte Vigantol? Jak se vám osvědčil dávat? Někdy zapomínám a vím, že je to důležité tak z toho mám ...

jitule 10.10.2019
Ahoj, ano, já začala používat kolem půl roka. Když tak mrkni sem, mají tam všechno popsaný :) https:...

Jakou značku UM preferujete ? 65 příspěvků

Dobrý den, poradí mi někdo s přechodem na umělé mléko ? Jaká značka se vám nejvíce osvědčila ?

Amber 23.11.2022
Přesně tak, některé děti mají problém s kravskou bílkovinou a může se to projevit buď střevními, kož...

Přechod na umělé mléko48 příspěvků

Dobrý den, poradí mi někdo s přechodem na umělé mléko ? Jaká značka se vám nejvíce osvědčila ?

Míša 14.10.2022
Nejznámější je bych řekla nase-mleko.cz a chuťově je dobré. Dcerce chutná, a to je pro mě důležité.

kdo tu vyrábí domácí jogurty?10 příspěvků

Holky, vyrábíte si doma některá z vás domácí jogurty? Jedí Vám je děti? Prosím o radu, jak je děláte...

Majki636 03.02.2022
Od kdy jste dětem začaly dávat dětem kašičky ?

Kašičky14 příspěvků

Od kdy jste prosím do jídelníčku zařadili kašičky ? A je lepší je dávat na snídani nebo je to jedno ...

Alex 14.10.2022
Od sestry synátor je alergický na kde co a vím, že kupuje od naše mléko jak mlíko, tak i kaše a ten ...

Jak doplnit vitamín D?26 příspěvků

Ahoj holky, včera (15.10.2019) jsem byla u paní doktorky. Říkala, že bych si měla nějakým způsobem d...

Diana 23.12.2021
Potřebuje zvýšenou dávku déčka a Naturevia má 2000 jednotek v jediné tabletě – to je bomba

Jak začít s přikrmováním16 příspěvků

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak vaše děti zvládaly přikrmování a s čím jste začínaly ?

Hana 03.04.2023
Tak to mu ho zkusím dát také, líbí se mi to složení a že je to poctivý tvaroh a smetana, takže se n...

Probiotika5 příspěvků

Dobrý den, jaká používáte probiotika pro sebe a jaká pro miminko?

Bety-tyna 02.06.2020
Rozhodně, to nejde bez nich při antibiotikách, dá se koupit i balení jenom po 10 sáčcích to je fajn ...

Svačiny pro děti27 příspěvků

Ahoj maminky, jak řešíte snídaně nebo svačinky u dvouleťáků, kteří mají problém celkově s jídlem :/ ...

Inka 21.03.2023
Ahoj maminky, co pořád chystáte svým dětem na svačiny. Hodně se snažím inspirovat na internetu, ale ...

Jogurty4 příspěvky

Ahoj, zajímalo by mě jestli dětem dáváte smetanové krémy a jogurty ?

Ivanka 19.05.2023
Ahoj ženy, mám doma ročního synka, myslíte, že bych mu už mohla začít dávat smetanové krémy? Od koli...

Sladší jídla6 příspěvků

Ahoj, zajímalo by mě od kdy jste začaly dětem zařazovat do jídelníčku sladké věci jako jsou třeba ov...

Klára 25.06.2022
Neznám je, ale jejich výběr zmrzliny mě zaujal, objednala jsem si variantu bez cukru.

Filtr8 příspěvků

Nemáte někdo filtr na pitnou vodu? Chtěli bychom si ho pořídit a nemůžeme se rozhodnout jaký. Zaujal...

Mnada 01.10.2021
Není vůbec zač, tak hlavně ať dobře pořídíte

Voda9 příspěvků

Máte někdo filtr na pitnou vodu? Chtěli bychom si ho pořídit ale nevíme jaký. Zaujala mě firma https...

anastaziaa 27.09.2021
Taky jsme si právě proto vybrali je, ta kvalita je znát

Nádobí pro nejmenší 3 příspěvky

Vybírám nádobí pro naše mimi a budu ráda za vaše postřehy a rady. Předem děkuju za vaše reakce :-)

miška4 01.10.2021
Super to se mi moc líbí, děkujuu :-)

Od kdy dávat dětem jogurty ? 2 příspěvky

Od jakého věku je tak vhodné dětem zařadit do jídelníčku jogurty ? 

Petra 19.05.2023
Tak já jsem začala dávat dcerce prvně bílé jogurty a od roku jsem začala dávat i tvarohové nebo smet...

Filtr na vodu 1 příspěvek

Uvažuju nad filtrem přímo ke kohoutku, nemáte někdo zkušenost s takovým filtrem, vyplatí se to? Děku...

Dianadia 23.12.2021
Podívej se na nabídku firmy Dionela

Dětské kaše5 příspěvků

Našla bych tu nějaké maminky co dávají nebo dávaly dětem dětské kašičky ? Ráda bych se poradila od j...

Ilona 27.12.2022
My kupujeme pro děti jen od sunaru. Jak kaše, tak přesnídávky, tak i křupky. První křupky i příkrmy ...

Voda na příkrmy 6 příspěvků

Jak to děláte s vodou? Nechci kupovat balenou kojeneckou, četla jsem o tom docela špatný věci, uvažu...

Nikita 10.07.2022
Není vůbec zač, tak ať dobře vyberete :-)

Svačinky na cesty5 příspěvků

Dobrý den, doporučíte mi praktické svačinky na cesty? Malá má rok a jsme hodně venku, tak aby nebyla...

Denisa5 28.08.2022
Tady je mají za dobrou cenu https://www.alza.cz/maxi/sunar-do-rucicky-mix-karton-12-100-g-d6128507.h...

Ovocné kapsičky5 příspěvků

Dobrý večer, jaké ovocné kapsičky malým dětem kupujete? Jsou nějaké s opravdu dobrým složením?

Elininka 31.10.2022
Moc díky za komentář - četla jsem i hodně dobrých recenzí na kapsičky, takže je taky zkusím objednat...

Přikrmování umělým mlékem1 příspěvek

Ahoj, chtěla bych se zeptat jak to chodí v porodnici, když ještě maminka nemá mléko? Přikrmují tam d...

Nikča 10.03.2023
Ano, přikrmují umělým mléékem buď tím, co tam mají nebo tím, co si tam s sebou doneseš :)

Pitná voda0 příspěvků

Chceme si domů koupit filtr na pitnou vodu, ale moc se v tom nevyznáme. Dívala jsem na českou firmu ...

Kojenecké mlíčko pro miminko4 příspěvky

Dobrý večer, poradíte jaké kojenecké mléko koupit do porodnice? Nebudu moct kojit, tak si už zjišťuj...

Marionneta 27.04.2023
Zdravím, taky Sunar zkusíme. Moje dcerka má 14 dní a po Bebě mi blinká, tak nám třeba sedne lépe.

Ovocné kapsičky5 příspěvků

Zdravím, jaké ovocné kapsičky mi doporučíte pro roční dítě? Jsou vůbec vhodné?

Dominka_K včera 21:36
Holky, taky tyto kapsičky Sunar dcerce koupím, netušila jsem, že mají tak dobré složení.

Diskutujte slušně, kultivovaně a k tématu. Nebudeme vám tu vypisovat výčet výrazů a frází, které do diskuzí nepatří, ale za použití selského rozumu ty nevhodné rovnou smažeme. Věříme, že naše diskuze pro vás budou přínosem a najdete zde odpovědi, které hledáte. Příjemné diskutování.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Budete doslova sršet pokrokovými nápady. Přestože vaše ideje nejsou obvykle zrovna realistické, máte vizi a to se cení! A i když se občas necháte unést, máte dostatek fantazie a představivosti, abyste své nápady dotáhli k dokonalosti. Jen tak dál. Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

286 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:26
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:48
37 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Nové diskusní téma

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat