Výživa - kojení, příkrmy atd.
Výživa. Jak dlouho kojit, správná technika, léky a bylinky na podporu laktace, laktační poradkyně. Umělá výživa a čím začít s přikrmováním.
Ke správné výživě pro děti mohu doporučit tinkturu od Allivictus, je i na prevenci. Přírodní a vhodn...
Trápí Vaše miminko...kolika, nadýmání, vyprazdńování? A Vás problém s kojením? Tak se netrapte a vyz...
četla jsem, že je nový přípravek na dětskou koliku Enticon, máte s tím někdo zkušenosti?
My si s dětmi si rádi krátíme čas přípravou jídel,snaží se mě pomáhat s lehkými jidly, koupila jsem ...
Dáváte Vigantol? Jak se vám osvědčil dávat? Někdy zapomínám a vím, že je to důležité tak z toho mám ...
Dobrý den, poradí mi někdo s přechodem na umělé mléko ? Jaká značka se vám nejvíce osvědčila ?
Dobrý den, poradí mi někdo s přechodem na umělé mléko ? Jaká značka se vám nejvíce osvědčila ?
Holky, vyrábíte si doma některá z vás domácí jogurty? Jedí Vám je děti? Prosím o radu, jak je děláte...
Od kdy jste prosím do jídelníčku zařadili kašičky ? A je lepší je dávat na snídani nebo je to jedno ...
Ahoj holky, včera (15.10.2019) jsem byla u paní doktorky. Říkala, že bych si měla nějakým způsobem d...
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak vaše děti zvládaly přikrmování a s čím jste začínaly ?
Dobrý den, jaká používáte probiotika pro sebe a jaká pro miminko?
Ahoj maminky, jak řešíte snídaně nebo svačinky u dvouleťáků, kteří mají problém celkově s jídlem :/ ...
Ahoj, zajímalo by mě jestli dětem dáváte smetanové krémy a jogurty ?
Ahoj, zajímalo by mě od kdy jste začaly dětem zařazovat do jídelníčku sladké věci jako jsou třeba ov...
Nemáte někdo filtr na pitnou vodu? Chtěli bychom si ho pořídit a nemůžeme se rozhodnout jaký. Zaujal...
Máte někdo filtr na pitnou vodu? Chtěli bychom si ho pořídit ale nevíme jaký. Zaujala mě firma https...
Vybírám nádobí pro naše mimi a budu ráda za vaše postřehy a rady. Předem děkuju za vaše reakce :-)
Od jakého věku je tak vhodné dětem zařadit do jídelníčku jogurty ?
Uvažuju nad filtrem přímo ke kohoutku, nemáte někdo zkušenost s takovým filtrem, vyplatí se to? Děku...
Našla bych tu nějaké maminky co dávají nebo dávaly dětem dětské kašičky ? Ráda bych se poradila od j...
Jak to děláte s vodou? Nechci kupovat balenou kojeneckou, četla jsem o tom docela špatný věci, uvažu...
Dobrý den, doporučíte mi praktické svačinky na cesty? Malá má rok a jsme hodně venku, tak aby nebyla...
Dobrý večer, jaké ovocné kapsičky malým dětem kupujete? Jsou nějaké s opravdu dobrým složením?
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak to chodí v porodnici, když ještě maminka nemá mléko? Přikrmují tam d...
Chceme si domů koupit filtr na pitnou vodu, ale moc se v tom nevyznáme. Dívala jsem na českou firmu ...
Dobrý večer, poradíte jaké kojenecké mléko koupit do porodnice? Nebudu moct kojit, tak si už zjišťuj...
Zdravím, jaké ovocné kapsičky mi doporučíte pro roční dítě? Jsou vůbec vhodné?
Diskutujte slušně, kultivovaně a k tématu. Nebudeme vám tu vypisovat výčet výrazů a frází, které do diskuzí nepatří, ale za použití selského rozumu ty nevhodné rovnou smažeme. Věříme, že naše diskuze pro vás budou přínosem a najdete zde odpovědi, které hledáte. Příjemné diskutování.