Výživa - kojení, příkrmy atd.
Výživa. Jak dlouho kojit, správná technika, léky a bylinky na podporu laktace, laktační poradkyně. Umělá výživa a čím začít s přikrmováním.
Ke správné výživě pro děti mohu doporučit tinkturu od Allivictus, je i na prevenci. Přírodní a vhodn...
Trápí Vaše miminko...kolika, nadýmání, vyprazdńování? A Vás problém s kojením? Tak se netrapte a vyz...
četla jsem, že je nový přípravek na dětskou koliku Enticon, máte s tím někdo zkušenosti?
My si s dětmi si rádi krátíme čas přípravou jídel,snaží se mě pomáhat s lehkými jidly, koupila jsem ...
Dáváte Vigantol? Jak se vám osvědčil dávat? Někdy zapomínám a vím, že je to důležité tak z toho mám ...
Dobrý den, poradí mi někdo s přechodem na umělé mléko ? Jaká značka se vám nejvíce osvědčila ?
Dobrý den, poradí mi někdo s přechodem na umělé mléko ? Jaká značka se vám nejvíce osvědčila ?
Holky, vyrábíte si doma některá z vás domácí jogurty? Jedí Vám je děti? Prosím o radu, jak je děláte...
Od kdy jste prosím do jídelníčku zařadili kašičky ? A je lepší je dávat na snídani nebo je to jedno ...
Ahoj holky, včera (15.10.2019) jsem byla u paní doktorky. Říkala, že bych si měla nějakým způsobem d...
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak vaše děti zvládaly přikrmování a s čím jste začínaly ?
Dobrý den, jaká používáte probiotika pro sebe a jaká pro miminko?
Ahoj maminky, jak řešíte snídaně nebo svačinky u dvouleťáků, kteří mají problém celkově s jídlem :/ ...
Diskutujte slušně, kultivovaně a k tématu. Nebudeme vám tu vypisovat výčet výrazů a frází, které do diskuzí nepatří, ale za použití selského rozumu ty nevhodné rovnou smažeme. Věříme, že naše diskuze pro vás budou přínosem a najdete zde odpovědi, které hledáte. Příjemné diskutování.