Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Maminky, kupujete někdo ovocné kapsičky ročním dětem? Jaké kapsičky mají dobré složení a opravdu obsahují ovoce?
Zdravím, u nás teď vede Hamánek www.healthfactory.cz/ovocne-prikrmy/hamanek-banan-s-tvarohem-8m-100-g malá ji sní většinou na posezení. 😄 Je bez přidaného cukru a líbí se mi právě kombinace ovoce s tvarohem, protože mi přijde na svačinu zajímavější než klasická ovocná kapsička. Hamánka kupuju celkově docela často, mají i ovocné přesnídávky a rýžová kolečka, která se nám osvědčila hlavně venku a na cestách.
Holky, já kapsičky kupuju normálně, jen jsem se časem naučila víc koukat na složení než na obrázek na obalu. 🙂 U ročního dítěte bych vybírala hlavně ty bez přidaného cukru a zbytečných přísad. A mám ráda i varianty s tvarohem, protože je to zase trochu jiná svačina než pořád jen samotné ovoce.
Taky je máme rádi, nejčastěji dětem kupuju tyto kapsičky www.alza.cz/maxi/sunar-do-rucicky-mix-karton-12-100-g-d6128507.htm
Holky, je fakt, že složení kapsiček je výborné - sama je ročnímu synovi, ale i 6 leté dcerce, kupuju. Kapsičky chutnají oběma a já mám jistotu, že do sebe dostanou důležité vitamíny.
Taky od nich kapsičky, ale i křupky a sušenky kupuju. Tato značka je záruka kvality a po jiné značce se ani nedívám.
Výborné složení kapsiček má značka Sunar. Kupujeme jak řadu BIO, tak řadu Cool. Líbí se mi, že mají hodně druhů na výběr, obsahují 100% ovoce a není v nich přidaný cukr. Jde prostě o zdravou svačinku, která dodá vitamíny a skvěle zasytí.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.