Diskuse na téma Digestoř

Pěkný den, přicházím se skromným dotazem… Chystám reko kuchyně. Ta moje je už fakt hodně zastaralá, takže některé vymoženosti moderní doby ani nemá. Chci se poradit o didestoři, resp. zda kupovat nebo ne. Je nezbytná nebo nutná? Děkuji za každou radu a postřeh.

Stelka 06.10.2019

Váhám kde koupit kuchyňskou linku a zvažuji Sconto. Máte sním dobré zkušenosti?

Valerie Stelka 15.10.2019

Objednávala sem v jejich eshopu obývací stěnu a za sebe jsem spokojená

Stelka Valerie 18.10.2019

Za jak dlouho od objednání vám stěna dorazila?

Zuzka 29.09.2019

Ahoj, já si teda bez digestoře kuchyni nedovedu představit. My máme značku Airforce a teda jako paráda. Jsou to trochu dražší kousky, ale ta cena je za kvalitu. Jsou to italské digestoře. Tak to je můj tip. Já bych si ani levnější nekupovala, s ohledem na kvalitu.

Matty Zuzka 21.10.2019

Zuzko, objednávala jsi od https://www.airforce-eshop.cz/? A já jsem se koukala na net a tahle stránka se mi jeví jako nejlepší, co komplexně do nabídky. Jak dlouho trvá, než digestoř dorazila?

Irena 26.09.2019

Dobrý den, jsem ráda, že jsem na tohle téma narazila... tohle by mě teda zajímalo taky… Budu ráda za každý tip.

Gabka 24.06.2019

Dobrý den, chtěla bych se zeptat... jak je to s montáží digestoře do již zhotovené kuchyně? je to možné? nebo se takové věci řeší při budování kuchyně?

Fabiánová 01.04.2019

Mám nově udělanou kuhcyni na míru odtud https://www.sconto.cz/ za sebe můžu doporučit, byli moc ochotní a kuchyni mám přesně podle mých představ

Elena 26.01.2019

Já jsem se teda koukala na tu jejich nabídku a musím říct, že mám docela prolém si vybrat. Cenově mají přijatelné skoro všechny, ale já nevím, podle čeho si vybrat, aby mi funkcí vyhovoval... :(

Lubka Elena 22.02.2019

Eleno, taky jsem ze začátku tápala, ale víš co. Mě třeba hodně s výběrem pomohli přímo pracovníci z airforce-eshop.cz/. Zavolej jim a zkus se s nimi domluvit. Já jsem se dovolala pánovi, který byl moc milý a ochotný. Vše vysvětlil a díky němu jsem si mohla vybrat to, co nám vyhovuje.

Elena Lubka 25.02.2019

Jo, díky moc za doporučení. Já to tak budu muset udělat, protože se mi hodně líbí to řešení, kdy je digestoř zabudována ve varné desce. to je naprostá paráda https://www.airforce-eshop.cz/e-shop/airforce-centrale-90-b2-octa. Náhodou nemá doma někdo toto řešení?

Rachel Elena 31.03.2019

Bohužel nemám, mám klasickou ostrůvkovou https://www.airforce-eshop.cz/e-shop/airforce-f206-90-bkx a jsem s ní spokojená. Nicméně tohle řešení je skvělé. Moc se mi líbí. Určitě bych do toho šla.

Inka 17.12.2018

Tak já má teda ostrůvkovou digestoř a konkrétně tuto https://www.airforce-eshop.cz/e-shop/airforce-f164-tlc-45-x, ale jako oni jich mají v nabídce několik. Nejenom ty ostrůvkové, ale mají i jiné tipy. Já teda nevím, jakou přesně chceš ty?

Jiřina 16.12.2018

A jakou tu digestoř přesně máš? Ten airforce-eshop jich má v nabídce docela dost, tak se ptám... A ty sis teda vybrala sama nebo jsi výběr konzultovala s tím panem Růžičkou?

Sabča 24.10.2018

Ahoj, já si teda bez digestoře kuchyni nedovedu představit. My máme značku Airforce a teda jako paráda. Jsou to trochu dražší kousky, ale ta cena je za kvalitu. Jsou to italské digestoře. Tak to je můj tip. Já bych si ani levnější nekupovala, s ohledem na kvalitu.

Janička Sabča 15.11.2018

Jakou přesně od Airforce máš? Já totiž stále nevím, podle čeho si digestoř vybrat. Budu ráda za každou radu. Moc díky!

Elena Janička 23.11.2018

Ahoj Jani, já jsem teda taky fanda této značka a velký fanda :) Jinak já jsem si vybrala tuto https://www.airforce-eshop.cz/e-shop/airforce-luna-tlc-45-wh a jsem moc spokojená. Krom toho, že je krásná, tak taky krásně táhne, je tichounká, no doporučuju!

Johana Elena 06.12.2018

Janičko, jak píše Elena. Ten airforce-eshop je skvělý shop s Airforce digestořemi. Skvělé je u něj to, že můžeš kdykolik volat jejich pracovníkovi, který ti zodpoví všechny dotazy. Já jsem to tak třeba udělala a nakonec jsem si koupila jinou digestoř, než jsem měla v úmyslu. A jsem spokojená.

Anka 23.10.2018

Holky, tak tohle by mě teda zajímalo taky… Budu ráda za každý tip.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat