Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli se vyplatí zaplatit si nějakého výživového poradce, který by mi seestavil jídelníček ? Utrpěla jsem rok zpátky úraz, takže jsem neměla moc velkou možnost se pohybovat, takže jsem nakynula :( a teď bych to potřebovala dát dolů, ale moc mi to nejde.
koukni se na nupo.cz je to nízkokalorická dieta, mě pomohla moc aspon nastartovat tělo tím správným směrem :-)
Já jsem si koupila ketofit a i teď si kupuji jejich výrobky. Moc ráda mám jejich chleba ketofit.cz/produkt/proteinovy-keto-chleb
A ten chleba je chutný? Zasytí?
Ano, je hodně dobrý. Já ho jím na snídani a svačinu v práci.
A i ostatní produkty jsou chutné?
Všechny co jsem zatím vyzkoušela byly super.
Holky, nemáte některá zkušenost s liposukcí stehen a břicha? 🤔 Přemýšlím nad tím už delší dobu, hlavně kvůli partiím, které prostě nejdou dolů ani při cvičení. Zajímá mě hlavně hojení a jestli ten výsledek fakt stojí za to. A taky jak dlouho jste byly mimo běžný režim…
Já byla na liposukci u MUDr. Bortlíčka v Primed Clinic (Havířov)a za mě fakt super zkušenost 🙂 Hodně mi sedlo, že všechno vysvětlil narovinu a nic nesliboval nereálnýho, plus prostředí je tam takový klidnější, ne anonymní. Sestřičky byly moc milý, po zákroku jsem tam byla dvě noci a měla jsem fakt komfort, i zázemí nahoře je příjemný. Kontroly i konzultace jsou zdarma, ceny mi přišly fér a hlavně ten výsledek – konečně mám ty partie tak, jak jsem chtěla 😊
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete působit energicky a rozhodně, ale zároveň si uvědomíte, že ne všechno je nutné zvládnout hned. Vaše odhodlání vás může posouvat kupředu, avšak pokud se necháte strhnout přílišnou netrpělivostí, můžete přehlédnout d... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.