Diskuse na téma Kuchyňské nože

Ahoj, byla bych moc ráda za nějaké tipy a doporučení kvalitních kuchyňských nožů. Sestra se mi příští rok vdává a jako svatební dar by si přála sadu nožů tak bych jí ráda pořídila takové, aby si už nemusela pořizovat jiné.

AnetaS 22.11.2023

Ahoj, tyto jsou lehoucky. Mají je naší doma, závidím. https://profikuchar.cz/c/sady-nozu/ivo-premier-sada-4-kuchynskych-nozu-90075 Letos si je přeju od Ježíška, tak uvidíme :)

terez12 10.11.2023

Přidám se s dovolením do diskuze, mám problémy s karpály a vadí mi těžké nože, koupila jsem si s plastovou rukojetí, ale během 2 měsíců se rukojeť oddělila a zatékala tam voda. Někdo nějaký tip prosím na lehké, ale kvalitní nože?

Lili 12.04.2023

Vybírám teď vybavení do nové kuchyně a chci si konečně pořídit kvalitní kuchyňské nože tak budu ráda když budete sdílet zkušenosti s výrobci, díky :)

Linda 14.02.2022

Ahoj, hele, ty služby se odvíjí od toho, kolik nožů necháš brousit a jak často. Oni mají ale na webu ceník, tak tam mrkni a budeš vědět co a jak :)

Kajda Linda 21.03.2022

Aha, super, čili čím častěji a více nožů, tak tím je ta služba levnější, že? A jak dlouho trvá, než nože nabrousí pošlou zpět?

Linda Linda 16.04.2022

Jojo, přesně tak. Já jsem si zvolila broušení 3x do roka a vyšlo to super ta cena. A hlavně je bezvadný, že se nemusím o nic starat, protože oni myslí na vše za mě a oválky mi posílají sami.

Iris 24.11.2021

Ahoj, je tu někdo, kdo nechává brousit nože přes tuto službu https://www.ostraposta.cz/. Já ji neznám, náhodou jsem na nic narazila, ale jako musím říct, že mě hodně zaujala. Budu ráda za vaše zkušenosti. Díky moc.

Ema Iris 25.11.2021

Ahoj, já s nimi mám super zkušenost. Fuguje to tak, že si službu objednáš, napíšeš kolik nožů chceš nechat brousit. Oni ti pošlou obálku s kryty na čepele. Ty jim je pošleš zpět, oni je nabrousí a pošlou zpátky. Je to super a hlavně pohodlné. Celé to trvá tak týden :)

Karla Iris 18.12.2021

Emmo, díky moc. Tu službu jsem neznala, ale je super. Už mám doma naostřené nože a jsou teda topovka. Krásně se s nima teď vaří. Opravdu obrovský rozdíl.

Ema Iris 21.12.2021

Nemáš zač. Jojo, oni jsou super :) Rychlý a co teda oceňuju fakt moc, tak to je to, že jsou rychlý.

Karla Iris 30.01.2022

Emo, díky díky moc za info. Jak je to s cenou té služby? Jak se to pohybuje?

Ema Iris 24.02.2022

Ahoj, když se podíváš na web ostraposta, tak oni tam ceník uvedený mají. Ta cena je odvislá od toho, kolik nožů a jak často je necháš brousit :) Čím častěji, tím je cena nižší :)

Andy Iris 03.04.2022

Ano, je to přesně tak. Já jsem si nastavila 3x do roka to broušení a o nic se nestarám. Chodí mi podle toho obálky, takže pro mě je tohle naprosto ideální :) Nemusím na nic myslet :)

Simča 05.08.2021

Mám ráda keramické nože, vydrží dlouho a i vypadají pěkně s bílou čepelí.

Markéta 02.01.2019

A jaký máš cenový limit ? To je docela drahá sranda jestli chceš koupit kvalitní sadu :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat