Diskuse na téma Kde najít toho pravého?

Máte doma pana Božského? A kde jste ho potkala? Kde hledat? Pochlubte se a poraďte ostatním :)

katty 02.05.2011

tyo nevim co delat... s pritelem sme se ted rozesli z duvodu toho ze nevi jiste co ke me citi ... vztah byl dokonaly dokud sme se kuli blbostem nedohadovli skoro kazdy den,problem je v tom ze porad oba doufame ze on zjisti co citi..protoze porad ke me neco silneho citi.. v tajnosti se k sobe chovame jako kdyby sme spolu chodili, pred prateli sme kamaradi.. on bere prasky na psichiku atd.. nevim cim to muze byt, pauza prospeje..kdyz nejak nemuzu byt bez neho nevim co delat, hrozne ho miluju ale nevim co s tim..

Abychom byli co nejvíce objektivní, dáreček posíláme za první příspěvěk do diskuse :)

pidulka Redaktorka.Petra 20.04.2011

ach jo, já snad nikdy nevyhraju.:-/:-/:-/ ale jinak gratuluji výherkyni.

viki 20.04.2011

já svého potkala, když jsme s partou kamarádu šli "na balíky" na podzim, když se sváže z polí seno do balíku, tak jsme v noci chodili a stavěli hrady.. :-D no tak tam jsme se potkali a od tý doby jsme spolu..a na balíky už nechodíme :-)

Dani 19.04.2011

Já svého manžela potkala na diskotéce.. To už jsem tehdy vzdala jakýkoli vztah.. Šla jsem se bavit s kamarádkou do hospůdky a pak na diskotéku, kde jsme se potkali.. Ze začátku jsem si držela ještě odstup, ale už jsme spolu skoro 8 let, z toho 5,5 roku manželé a máme spolu dvě děti <3<3<3

anna levicka 19.04.2011

Nuz,pan Bozsky je moj manzel. Nebolo to dlhe hladanie, vyrastli sme takpovediac spolu. Kazdy sme byvali na opacnom konci ulice. A teraz uz byvame pekne spolu. No, trochu som si posvietila, ved sa hovori, ze pod lampou byva najvacsia tma. A ja som ho mala takmer kazdy den pri sebe :-)

pidulka 19.04.2011

Tak já kvůli ztracené lásce změnila bydliště i práci a vyplatilo se. Svého milovaného jsem potkala v zaměstnání. Jsme spolu už 7 let. Ale podle mého názoru se dá láska najít všude, jen se člověk musí pořádně dívat kolem sebe.

Zhalickova 19.04.2011

My jsme se s manželem potkali v hospodě a nemužu si stěžovat, oba dva jsme tam byli náhodně. Jsme vzítí tři roky a za měsíc se nám narodí druhý chlapeček.

Magdaléna K. 19.04.2011

Ani ja už hľadať nemusím. Mám pozorného manžela, milujúceho a ochotného, vždy pomôže keď treba. Som rada, že som ho spoznala :-) a že sme sa zalúbili <3. Spoznali sme sa na dedine, staral sa o kone a ja som tam chodila so synovcom pozerať na ne *1*. A už sa dalo slovo za slovom a ...

susanap 19.04.2011

pana Božského som stretla pred 11 rokmi. Bola som za bratom v jeho robote a on bol jeho kolega. Chodili sme spolu 3 roky a teraz sme manzelia. mame dve krasne deticky a je na spolu krasne. Je pozorny, mily, kutil. Dufam, ze sa nam v dobrom podari spolu zostarnut.

Silvia Dolníková 19.04.2011

Ano pána Božského doma mám a vôbec som ho nehladala.Prišlo to nečakane, podľa to má každý vo svojom osude.Vždy to prídu v tú najneočakávanjšiu chvílu, treba iba pevne veriť že raz sa to určite stane <3

Olina Silvia Dolníková 19.01.2017

Zatim nás stmeluje sex který je opravdu božský a takový jsem nikdy nezažila.

Reňa Lomnická 19.04.2011

Ja už hľadať nemusím..mám ho doma..a je to veru chlap"do koča ja do voza" Navarí,napečie..opraví auto,je domáci kutil..no proste ideálny manžel..A kde som ho stretla? Bol v našom meste na vojne..a kôli mne sa obetoval a presťahoval sa zo svojho rodného mesta k nám na Liptov :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat