Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, hledám kvalitní nože do kuchyně. Poradíte?
No, já jsem řešila nedávno a můžu teda říct, že na nožích se fakt vyplatí nešetřit – určitě koukej na kvalitní ocel, tvrdost čepele a jak nůž sedí v ruce. Hodně udělá i balanc mezi rukojetí a čepelí. Já mám dobrý zkušenosti s kuchařským nožem MOVÉ https://www.tescoma.cz/nuz-kucharsky-move-17-cm-s-ochrannym-pouzdrem s ochranným pouzdrem. Je univerzální, dobře se drží a to pouzdro je praktické, když ho nechceš mít jen tak volně v šuplíku.
máte tipy na lehké nože? jde mi o to, aby mi po chvíli krájení neupadla ruka. Dostala jsem loni nůž na vánoce co je těžký jak cihla..
Určitě zkuste profikuchar, máme 3 nože a nemůžu si stěžovat, jsou lehký, perfektně krájí.
Koukala jsem a líbí se mi sada po 3, počkám do večera, aby se podíval i přítel a pak asi objednám :)
Na dellinger.cz jsem si taky koupila všechny kuchyňské nože a jsou to nože fakt luxusní, vždycky si to krájení s nima užívám.
Našla jsem skvělý nože v Orionu, máme u nás ten obchod nově a celkem překvapil.
Kupuju nože po jednom tak to ani tolik neřeším.
Já kupuji nože pouze u Zgastro
ahoj, já mohu doporučit nože od www.dellinger.cz. Jsou to nože japonského typu, úzce vyprofilované, z damascenské oceli. Jedná se o velmi kvalitní materiál. Dříve jsme měli nějaké německé a ty byly nekvalitní, brzy se otupily, ohýbaly se. Mrkněte na jejich stránky, určitě si vyberete.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete působit energicky a rozhodně, ale zároveň si uvědomíte, že ne všechno je nutné zvládnout hned. Vaše odhodlání vás může posouvat kupředu, avšak pokud se necháte strhnout přílišnou netrpělivostí, můžete přehlédnout d... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.