Diskuse na téma Kočka nebo pes?

Jste pejskařka nebo kočkařka :) A nebo raději jen rybičky? A nebo snad nejradši vůbec nic? Kolik doma máte mazlíčků a jaké? Pochlubte se ostatním!

Ahojda, my si budeme pořizovat bígla :-) Děti jinou rasu odmítají. Máte s ním někdo zkušenosti?

Anicka AdrianaBride 27.11.2013

Ahoj,bígl to chce hodně zkušeností a hlavně pevné nervy a pevnou ruku, Hlavně hooodně pohybu.Jsou to rozený lovci takže musí mít pořádný výcvik aby vám nezvlčel,jsou šíleně tvrdohlavý,jestli to bude váš první pejsek tak doporučuji spíš zlatého retrívra nebo labradora.

gabcapatis 20.06.2014

Ahojte, já mám doma pejska, maluškou fenku pražského krysaříka :) je fakt skvělá a ještě nám moc nevyrostla, takže nemá ani 2 kila a ani mít víc nebude :) chci se poradit, znáte sedací vaky? Máme jeden doma a ona v něm pořád lehává, tak mě napadlo, jestli třeba nejsou i pelíčky pro psi, které jsou udělané vlastně stejně jako sedací vak, také s tou výplně, také měkoučké, ale chtělo by to trošku odolnější "obal", nevíte kde by se dal sehnat? Má teď normální pelíšek, ale vůbec v něm nelehá, tak mě napadlo tohle, jen nevím, kde to sehnat :) Děkuju za případné tipy :)

raddre 29.05.2015

máme psa i kočku,ani o jednom nemůžu napsat v zdrobnělinách:-)na zahradě nám běhá chodský pes,ktarý miluje děti, takže se zdraví(k naší zlost) se všema co jdou kolem domu,znají ho všechny děti ze širokého okolí je častým cílem vycházek mateřinekXD, v bytě máme ragdolla Luise, který je nejraději na sedačce nalepený na mněXD,bez obou si to neumíme představit

heenna 12.08.2015

taky mame psa i kocku, kazdy ma neco do sebe :))

Vanessa 21.11.2016

My jsme měli domácího mazlíčka Aronka psa jenže nám zemřel. Bydlíme na bytě, takže to bylo těžké se rozloučit, nemohli jsme si ho dát třeba na zahradu. Ale díky kerberos.name máme urnu.

Tereza Vanessa 22.11.2016

Chápu dobře, že kerberos zařizoval kremaci?

Vanessa Tereza 30.11.2016

Ano odvezli ho a zařídili žeh, my jsme byli u toho a vzali jsme si urnu :)

Tereza Vanessa 01.12.2016

Byli jste u toho jak se prováděla kremace? Rozloučili jste se nějak?

jan Vanessa 16.12.2016

Když mi zesnula žena zavolal jsem na Kerberos ,ale oni odmítli udělat levnou kremaci.Takže zase tak úžastní nejsou,musel jsem ji zakopat sám.

Jiří 11.12.2016

Mám rád všechna zvířátka, pejsky i kočičky,ale nejraději mám tu micinku,kterou má moje přítelkyně v kalhotkách.S tou si vydržím hrát třeba celé odpoledne.

My jsme dříve měli jen pejsky nejvíce jezevčíky.Ale když poslední pejsek umřel,už jsme nechtěli žádného mazlíčka.Nakonec jsme si pořídili koťátko,které bylo odstrkované,tak jsme ho vypiplali a tohle nám z toho vyrostlo.*5**5**5*

Jituš moravačkaaja-17 16.12.2016

Já zažila něco podobného měla jsem tři manžely všechny Romy.když zavřeli posledního.první dva umřeli,už jsem myslela,že budu sama a pak jsem v našem činžáku našla spát u sklepa bezdomovce,vzala jsem ho domů a doslova jsem si ho pomocí krabičáku vypiplala.Podívejte se na Masarykově nádraží co mi z něj vyrostlo.

moravačkaaja-17 Jituš 17.12.2016

No ono bezdomovec a kotě je dost velkej rozdíl nemyslíte

Blanka 14.01.2017

Dobrý den chtěla bych se zeptat dcera má rok a půl letou kočku když jí chceme pohladit nebo si s ní hrajeme je agresivní a kouše poradíte mě prosím co máme dělat děkuji Blanka

Laugher 21.01.2017

My nemáme žádného mazlíčka

Gábina 23.03.2018

Mohla bych se tu poptat, když se tu řeší to zvířectvo ? Čím krmíte větší plemena psů ? :) S můžem si chceme pořídit pittbula, ale moc se neorientujeme co se týče krmiva a chceme dávat opravdu kvalitní stravu.

Emily 08.04.2018

Za mě je to jednoznačně značka Husse, akorát škoda, že u nás není rozšířená třeba jako značka proplan, přitom husse je na tom mnohem líp co se týče složení, má mnohem větší obsah masa a vklákniny, prostě jsou na tom úplně jinak.

Naďa Emily 17.04.2018

Dá se někde dohledat to složení, abych se na něj podívala, protože vím, že některé značky jsou docela dost šizené, takže bych ráda koupila načemu psovi něco lepšího, když je to možné.

Emily Naďa 01.05.2018

Určitě o tom najdeš víc na jejich stránkách https://czech.husse.com/

Veronika ? 01.05.2018

A jak jsou na tom se složením třeba oproti eukanubě ?

Emily 11.05.2018

Se složením jsou na tom rozhodně lépe, protože obsahují větší poměr masa, mají dobrý výběr příchutí a hlavně cenově jsou taky někde jinde.

Radka 17.05.2018

Však se Veru podívej, u každého toho krmiva to mají rozepsané kolik čeho obsahují www.czech.husse.com/?confirmlocation=1

Silva 21.05.2018

Taky kupujeme krmivo Husse a po dlouhé době jsme kápli na granule, které tomu našemu rozežranci chutnají.

NinaC 15.06.2018

Ahoj, když se tu rozebírají pejsci, tak mohla bych se zeptat ohledně vybavení, kde je nejlepší ho pořídit ? Jde mi zejména o obojek a pokud možné, tak bych ho chtěla sehnat i se jménem :)

Linda NinaC 20.06.2018

Pokud chceš něco kvalitního, aby to vydrželo a sedělo to jak má, tak je lepší tyhle věci nechat dělat na míru. Nevím, co máš za psa, ale na veškerá plemena ti udělají krásné postroje nebo obojky na www.4dox.cz. S jejich obojky mám velice dobrou zkušenost, máme je od nich ušité pro oba naše boxery a super. Máme na nich jak jména psů, tak i kontakt na nás, kdyby se nám zaběhli.

Alena 28.06.2018

taky máme vybavení od 4dox a jsme s jejich zbožím maximálně spokojení.

Alča 01.07.2018

S dovolením bych se vecpala do diskuze .. dívala jsem se na jejich stránky a hrozně mě zaujaly ty výcvikové vesty, nemáte s nima náhodou zkušenost ? zajímalo by mě to jestli jsou opravdu přínosem

Mirka 01.07.2018

Mám tady tu v růžové www.4dox.cz/objednavka/damska-letni-vesta a je super, má velké množství kapes, takže máš kam nacpat pamlsky a mají na sobě i karabinky, kam můžeš připnout hračku

Alča 02.07.2018

A mají i kamennou prodejnu, kde bych si vestu mohla osahat a vyzkoušet ?

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat