Menu
07. 10. 2019 | Těhotenství, porod, porodnice
Ahoj, chtěla bych se zeptat ohledně doplňků, co se dá brát v těhotenství. Dívala jsem se, že se jich prodává hodně, ale ráda bych brala takový, který obsahuje nejvíce vitamínů, které jsou v těhotenství potřeba, takže budu ráda za doporučení.
Mě se osvědčil Femibion v těhotenství, vyšel mi jako nejlepší vitamíny pro těhotné.
Ahoj holky, docela ráda bych šla darovat vajíčka. Hodně intenzívně nad tím uvažuju. Ale nevím, no... Je tu někdo, kdo darovat byl? A taky by mě zajímaly zkušenosti s touto klinikou https://www.ivf-zlin.cz/. Díky moc.
Jéé,, no je jich Týno hodně .. není lepší se poradit s gynekologem ?
Už jsem dostala doporučení, chtěla jsem zkusit něco jiného než u prvního těhotenství, kdy jsem brala železo a měla jsem po něm docela dost velké problémy se střevama.
Taky mám strach tady z toho problému, protože už i tak chodím špatně na velkou a do toho tady tohle, tak to nevím :/
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden budete naladěni spíše pragmaticky a jen tak něco vás nerozhodí. Na vše budete koukat se specifickým nadhledem. Okolí vás možná bude obviňovat ze lhostejnosti, vy však víte, že s jistými věcmi se nemá cenu stresovat, neboť je neovlivn&iac... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.