Diskuse na téma Babica nebo Pohlreich?

Dva kuchaři, kteří rozdělují naše chuťové buňky na dva nesmiřitelné tábory :) Kterému fandíte vy? A podle kterého vaříte? A nebo dáváte přednost někomu třetímu?

Izabelka 30.05.2011

Tady je můj recept¨na skvělé italské těstoviny. Tento pokrm je snadný, rychlý a poživatelný. Okoukala jsem ho od kamarádky, která se ho naučila od italského přítele. Na jednu porci je potřeba: 2 větší rajčata (pokrájet na větší kousky) 1 větší stroužek česneku (nakrájený na plátky) trochu olivového oleje 2 kávové lžičky naložených kapar chilli paprička (sušená nebo čerstvá) čerstvá bazalka nastrouhaný parmezán (používám grand moravia) porce těstovin (uvařím, které máme zrovna doma, ale nejlepší jsou špagety).Na olivovém oleji orestovat česnek, přidat rajčata, kapary, papričku a chvíli to všechno dusit dokud rajčata nepustí šťávu. Nakonec přidat natrhané lístky bazalky (když už je směs vypnutá). Těstoviny uvařit v dostatečně osolené vodě, dát na talíř, přelít rajčatovou omáčkou a posypat parmezánem. Toť vše. Nejdéle vždy trvá uvaření těstovin. Je to lahodný recept, taky se inspiruju i pořadem s Italem v kuchyni.

Izabelka 30.05.2011

Já mám tedy radši pořad s Italem v kuchyně, obecně mám velmi ráda italskou kuchyni, mám ráda Itálii. takže já mám jasného favorita, na ten druhý pořad nekoukám vůbec.

cose 30.05.2011

urcite pohlreich - ten aspon rozezna kureci od hoveziho )))

cose 30.05.2011

urcite pohlreich - ten aspon rozezna kureci od hoveziho )))

Moc Vás zdravím..já fandím nejvíc asi sobě také jsem kuchař.Ale ne každopádně Babica je kuchař,ale spíš pro to domácí vaření netvrdím,že je nák špatný,ale přeci jen to není ono.Pana Pohlraicha znám osobně a musim říct,že je to milej člověk a vařit taky umí.já osobně ho mám rád a jen,proto,že je trošku vulgární ho mít rád nepřestanu.Je pro mě občas inspirací a já jsem za to rád.a Ital Emanuel taky není špatný vařit určitě umí a baví mě na jeho umění koukat :-) tot vše.mějte se krásně.Chtěl jsem vložit foto,ale je moc velké. :-(


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat