Diskuse na téma Úzkost a strach

Dobrý den, mám teď nějakou dobu stavy úzkosti a strachu. Nemáte prosím podobnou zkušenost? Co s tím?

Jarmila K. 24.11.2025

Ahojky, mám to hodně podobně – hlavně večer, kdy se mi rozjede hlava a nemůžu usnout. Tenhle doplněk mi seděl díky tomu tryptofanu a třezalce, člověk tak nějak líp „přepne“ do klidu. Za tři dny už jsem cítila, že jsem míň napjatá, a spánek byl hlubší. Za mě super doplněk, když je toho psychicky už moc.

Iveta 23.11.2025

Zdravím, taky jsem měla období, kdy jsem se ráno budila s divným tlakem na hrudi a pořád čekala, co se pokazí. Byla jsem z toho úplně vyčerpaná. Nakonec mi fakt zafungovalo dát dokupy spánek a začít brát Allegra Strong www.drmax.cz/allegra-strong-tbl-obd-30 Celkově mi to dost ulevilo od toho vnitřního napětí a začala jsem se zase cítit víc „normálně“.

Káťa 23.11.2025

Dobrý den, poslední dobou mám dost nepříjemný stavy úzkosti a takovej vnitřní strach bez jasnýho důvodu. Nezažil to prosím někdo z vás taky? Co vám na to zafungovalo nebo aspoň ulevilo? Už bych se z toho fakt ráda dostala.

Denča97 28.11.2023

Dobrý den, můžete vyzkoušet esenciální olej https://www.madokonalost.cz/bergamot-sillage-esencialni-olej-10ml/. Je to nejsilnější a nejběžnější přírodní antidepresivum. Můžete ho použít při aromaterapii. Pár kapek nakapete do aromalampy a můžete ho inhalovat. Případně pár kapek nakapete do svého běžného krému a on se přes kůži dostane do krevního oběhu, kde účinně pomáhá tam kde má.

Vladimír 04.01.2023

Bez vyřešení prvotní příčiny úzkosti nepřináší užívání antidepresiv trvalé výsledky. Touto příčinou jsou určité potraviny v naší stravě, způsobující chronické záněty nervů v těle a buněk v mozku. Používám testy, které určí, jaké konkrétní potraviny Vám tyto reakce v těle vyvolávají. Poradím, jak si upravit výživu, abyste se z úzkosti trvale uzdravili, a žádné léky jste k tomu už nepotřebovali. Kontakt 608 155 338.

Markéta 05.12.2022

Mamka měla podobné stavy, ataky apod a dost jí s tím pomohl psychowalkman.

Daniela Markéta 16.12.2022

To je co prosím tě? Jakým způsobem to funguje?

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu se vaše energie a sebedůvěra dostanou na vrchol, milí Berani. Pociťujete silnou motivaci a odhodlání pustit se do nových projektů nebo dokončit ty, na kterých již pracujete. Pondělí vám může přinést překvapivou příležitost, která bude vyžadovat rych... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
152 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat