Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Na prevenci pro dospělé i děti mohu doporučit tinkturu od Allivictus, je z přírodní a opravdu jsme po tom konečně zdraví. Snad nám to i vydrží.
Zdravím všechny, já ze své zkušenosti doporučím zelené potraviny - chlorellu a ječmen. Tělu dodají potřební živiny, skvěle funguje zažívání a taky mám víc energie, dobře spím a nebyla jsem nemocná ani nepamatuju. Skvělou kvalitu má značka Green Ways - zakládají si na svojí značce, dělají studie a hlavně skvěle fungují, což prostě poznáte na sobě velmi brzy.
Já veškeré vitamíny beru od Veniry a jsem spokojená :)
Na Veniru jsem slyšela dobré ohlasy, ale je celkem drahá
Je drahá, ale na Notino mívají zrovna na Veniru často slevové kódy, tak to docela jde :-)
Zdravím všechny, dáte mi doporučení jaké léčebné přípravky vyzkoušet při potížích s otoky? K lékaři chodím, ale chci ještě něco dostupného, co neuškodí a naopak by mohlo trochu pomoct.
Tady doporučím vybírat www.lekarna.cz/trapi-me-srdce-a-cevy Mají skvělý rozcestník podle potíží, takže se v tom člověk neztratí a hlavně má jistotu, že dobře vybere. Snad Vám to pomůže tak dobře jako mě.
Zdravím, taky podle rozcestníku vybírám, je to super a hlavně to člověku pomůže a ví, z čeho vybírat. Stránky lekarna.cz, tak všem doporučím.
Taky jejich stránky doporučím. Vybere spolehlivě právě ty léčivé přípravky na vaše potíže a navíc tam najdete různé informace nebo články. Určitě se na rozcestník podívejte a uvidíte, jak je vybírání jednoduché www.lekarna.cz/trapi-me-srdce-a-cevy
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V roce 2025 čeká Berany období plné dynamiky a příležitostí k osobnímu růstu. Jupiter, planeta expanze a štěstí, se bude nacházet ve vašem sektoru komunikace, což vám přinese nové možnosti pro vyjádření vašich myšlenek a pocitů. Bude t... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.