Diskuse na téma Na prevenci

Na prevenci pro dospělé i děti mohu doporučit tinkturu od Allivictus, je z přírodní a opravdu jsme po tom konečně zdraví. Snad nám to i vydrží.

Elininka 06.02.2025

Zdravím všechny, já ze své zkušenosti doporučím zelené potraviny - chlorellu a ječmen. Tělu dodají potřební živiny, skvěle funguje zažívání a taky mám víc energie, dobře spím a nebyla jsem nemocná ani nepamatuju. Skvělou kvalitu má značka Green Ways - zakládají si na svojí značce, dělají studie a hlavně skvěle fungují, což prostě poznáte na sobě velmi brzy.

diana27 10.02.2025

Já veškeré vitamíny beru od Veniry a jsem spokojená :)

Sandriskaa diana27 13.02.2025

Na Veniru jsem slyšela dobré ohlasy, ale je celkem drahá

diana27 diana27 17.02.2025

Je drahá, ale na Notino mívají zrovna na Veniru často slevové kódy, tak to docela jde :-)

Stella 14.02.2025

Zdravím všechny, dáte mi doporučení jaké léčebné přípravky vyzkoušet při potížích s otoky? K lékaři chodím, ale chci ještě něco dostupného, co neuškodí a naopak by mohlo trochu pomoct.

Majka L. Stella 16.02.2025

Tady doporučím vybírat www.lekarna.cz/trapi-me-srdce-a-cevy Mají skvělý rozcestník podle potíží, takže se v tom člověk neztratí a hlavně má jistotu, že dobře vybere. Snad Vám to pomůže tak dobře jako mě.

Iveta 18.02.2025

Zdravím, taky podle rozcestníku vybírám, je to super a hlavně to člověku pomůže a ví, z čeho vybírat. Stránky lekarna.cz, tak všem doporučím.

Martina Z. 24.02.2025

Taky jejich stránky doporučím. Vybere spolehlivě právě ty léčivé přípravky na vaše potíže a navíc tam najdete různé informace nebo články. Určitě se na rozcestník podívejte a uvidíte, jak je vybírání jednoduché www.lekarna.cz/trapi-me-srdce-a-cevy

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V roce 2025 čeká Berany období plné dynamiky a příležitostí k osobnímu růstu. Jupiter, planeta expanze a štěstí, se bude nacházet ve vašem sektoru komunikace, což vám přinese nové možnosti pro vyjádření vašich myšlenek a pocitů. Bude t... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat