Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Poraďte jaký rukávník ke kočáru je lepší, vcelku nebo dvojitý? Hodně mi mrznou ruce, takže potřebuji nějaký teplý a zároveň bych chtěla aby byl dost velký i pro manžela.
Já mám vcelku a je super, přijde mi, že se v něm víc drží teplo, ale to asi musíš vyzkoušet. Kamaráda má zase radši ten dvojitý
Mám vcelku a neměnila bych, manžel si ho taky chválí
A kde jste je kupovali?
Já mám rukávník vcelku od gobaby.cz a jsem s ním spokojená. Hezky hřeje, nepromokone a nežmolkuje se.
Děkuju za radu, jdu vybírat :-))
Taky máme na kočáru klasicky vcelku a je to moc fajn
Já mám dvojitý (rukavice na kočárek) a má to tu výhodu, že když není zrovna až taková zima můžu je posunout na kraj a můžu držet i bez nich aniž bych je musela celé oddělávat. Kdo je ale velká zmrzlina, tak asi ocení ten vcelku :-)
Tak jsem si koupila nakonec tenhle https://www.gobaby.cz/rukavnik-s-kozesinou-cerveny/ a je moc fajn, krásně jemný a teploučký :-))
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.