Menu
07. 12. 2020 | Prosím o radu
Z jakého e-shopu kupujete kuchyňské potřeby? Aby byly kvalitní a za rozumnou cenu? Dovybavuju kuchyň a sháním nějaké praktické držáky a úložné prostory.
Taky teď renovujeme kuchyň a chci mít tentokrát všechno dobře zorganizované, takže sháním praktické a jednotné koše na třídění odpadu a ještě nějaké šikovné a odolné krabice na věci do špajzu, takže se přidávám k dotazu, pokud jste někdo tohle kupoval. Díky
Super, díky za tip, ten regál na kolečkách by se mi hodil.
Koukněte sem na ideadomov cz já mám odtud super koše na třídění a mají spoustu ostatních doplňků do domácnosti.
Díky, mají tam hodně věcí co potřebuju a mají dobré ceny, tak zkouším objednat.
Není za co, já jsem to právě objevila a líbí se mi, že tam mají takové vychytávky.
Moc hezké věci mají na bakly.cz mají velký výběr a opravdu stylové a kvalitní kousky :-)
Hledala jsem sklo do baru a tady mají krásný věci, mockrát díky že ses ozvala :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Budete doslova sršet pokrokovými nápady. Přestože vaše ideje nejsou obvykle zrovna realistické, máte vizi a to se cení! A i když se občas necháte unést, máte dostatek fantazie a představivosti, abyste své nápady dotáhli k dokonalosti. Jen tak dál. Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.