Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jaké peřiny máte na letní měsíce ? Chceme si s manželem koupit nové peřiny, ale nejsme schopni se domluvit jestli koupit péřové nebo s dutým vláknem. Bojím se jestli péřové peřiny nejsou na léto moc teplé ?
My máme luxusní z polstareaperiny.cz jsou úžasně pohodlný :)
To je z pravýho peří?
Jojo jsou, je to jako spát na obláčku :)
Tak jsem si je objednala, tak se těším :))
Tak dej potom vědět jak jsi spokojená ;)
Jasně ozvu se :))
My máme letní peřiny z dutého vlákna z Goldea.cz a jsem spokojeni
Myslíte, že je to jedno odkud si peřiny objednám ? Nebo tam budou nějaké větší rozdíly mezi těmi výrobci ?
Tak rozhodně jedno to není, protože značek je hodně, ale ne každý výrobce má ty peřiny kvalitní, kdy ti z nich po měsíc poleze peří apod. Takhle už jsem jednou narazil, takže jsem si pak další eshop prověřila a díky recenzím co tam u každého výrobku objednala a všechno naprosto odpovídalo :) však se podívej na polstareaperiny.cz jestli ještě sháníš peřiny
Já jsem za péřové peřiny. A nemusíš mít strach, že by vám pod nimi bylo v létě vedro, peří má super vlastnost, že v zimě hřeje a v létě chladí.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete cítit potřebu posunout se vpřed, a to doslova i obrazně. Energie vám rozhodně nebude chybět, ale je důležité, abyste ji směřovali promyšleně. Pokud budete jednat impulzivně, můžete se dostat do situací, které vás zbytečně vyčerpají. Využijte proto začátek ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.