Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Nemá tady některá z maminek v Průhonické labuti dítě ? :) Jak je to tam prosím s tou angličtinou a jak ji ty menší děti zvládají ?
Ahoj, angličtinu tam mají děti každý den, často s rodilým mluvčím, a zvládají ji překvapivě dobře. 😊 Všechno je přirozené, děti se učí formou her a běžných aktivit, takže si ani neuvědomují, že se vlastně učí. Pro ty menší je to spíš o základních slovíčkách a větách, ale pokroky jsou vidět už po pár měsících. 😊
Ahoj! My máme zkušenosti a výuka angličtiny je opravdu skvělá! Mají zde zaměření na jazykový rozvoj už od malých dětí, a to přirozenou formou, prostřednictvím her, písniček a aktivit. Děti se anglicky naučí, aniž by to pro ně bylo stresující.
Dělají děti hodně velké pokroky ? :)
Dělají, dcerce to celkově prospělo a hodně se osamostatnila, takže z toho mám radost.
Děkuji moc, dívala jsem se, že mají ještě poslední dvě místa, tak jsem tam psala a snad nám dcerku ještě vezmou pokud nejsme v pořadí www.pruhonickalabut.cz/ceniky-skolka-pruhonice/
Děti angličtinu vnímají a zvládají velice dobře, to si myslím, že nemusíš mít vůbec strach :)
Ta angličtina by mě taky zajímala, jelikož dcera od zaří bude chodit do Trojské labutě, kde je česko-anglická školka, tak bych byla ráda trochu dopředu věděla co nás čeká a nemine :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete cítit potřebu posunout se vpřed, a to doslova i obrazně. Energie vám rozhodně nebude chybět, ale je důležité, abyste ji směřovali promyšleně. Pokud budete jednat impulzivně, můžete se dostat do situací, které vás zbytečně vyčerpají. Využijte proto začátek ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.