Diskuse na téma Bohemia Energy zkušenosti

27. 07. 2021 | Peníze a právo

Kvůli zdražování elektřiny zvažujeme přechod k jinému dodavateli, máme možnost přejít k Bohemia Energy, kde si můžeme nechat cenu levně fixovat. Celkem dost to proto zvažujem, ale zajímalo by mě, jednak jaké máte zkušenosti s firmou samotnou a pak taky s fixací, jestli je to dobrý nápad, nikdy jsme takto cenu neřešili. Díky moc

Maruška 22.09.2021

Každoročně se energiím věnujeme kvůli ceně, Bohemia Energy už teďka máme možná čtyři roky s cenou podle trhu a neměnili jsme to ani letos protože se nám počítá průměrná cena, která aspoň co jsme si počítali vyjde líp i když se teďka zdražuje a pak to zas půjde dolů, což takhle právě pocítíme jako první, když zůstaneme bez fixace.

LaMona 27.08.2021

Jarko, už to dopadlo :-) ještě jsme o tom doma diskutovali jeden večer, ale už je to s nimi potvrzený a máme elektřinu nějak do půlky roku2024 s tím, že prostě když se bude zdražovat, tak my máme tuhle cenu jistou na celou dobu. Lepší fix, aby se nám to po roce nezměnilo jsme jinde nenašli, takže spokojenost, hlavně teda manžel :D

Jarka LaMona 30.08.2021

Tak to máte dobrý, nehledě na to, že i když by se teďka od září zas zdražovalo, tak vy máte jistou už tu nižší cenu teďka co jste podepsali. :-)

LaMona 19.08.2021

Tak to ráda slyším, tenhle měsíc bychom to rádi uzavřeli. Tu fixaci určitě nějakou vezmem, protože jsme si zas přečetli nějaký článek jak se má zdražovat a já už se na to nemůžu dívat, děsí mě to. S operátorkou jsme teďka domluveni, že jí do konce týdne dáme vědět jak jsme se rozhodli a byla s tím v pohodě.

Jarka LaMona 26.08.2021

Tak jak jste dopadli? :-)

Alice 14.08.2021

My jsme od Bohemia Energy je to asi měsíc zpátky brali nabídku s kterou nám volali. Všechno to teda řešil manžel, tak o tom vím okrajově, ale cenu máme mít pevnou, takže bychom narozdíl od starý smlouvy měli něco ušetřit, protože tam podmínky už byli několik let neměněný.

Madlina Alice 29.09.2021

U nás byla smlouva taky telefonicky řešená a bylo to všechno kolem toho celkem rychle vyřízený.

Jarka 07.08.2021

S těmi už máme zkušenosti delší dobu a je to možná měsíc zpátky, co nám od nich volali kvůli změně tarifu na výhodnější kvůli zdražování, myslím, že tam taky máme nějakou fixaci, ale přesně nevím. Jako firma se celkem postarat uměj :-)

Simča 05.08.2021

Nevím jaký jsou prognózy joo, ale jestli je cena dobrá, tak bych jí brala a nechala si jí zajistit. My máme rok starou smlouvu, tak to doma řešit teďka nemůžem i když by se to v téhle situaci možná hodilo.

Karolina 29.07.2021

My jsme u Bohemia energy teda na jinym tarifu tušim, ale zatim naše zkušenosti jenom dobrý. A to od nich máme i plyn. :)

Zuzza Karolina 16.09.2021

My máme od nich od samýho začátku cenu podle trhu a neměníme to ani teď, protože jinde to zas vytáhnou samotný firmy aby přežily, a tady je to furt podle trhu, takže nic navíc neplatíme než jinde.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat