Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, přemýšlím o tom, že bych šla darovat vajíčka, ale zajímalo by mě jestli tam jsou nějaká rizika ?
Riziko podstupuješ naprosto u všeho i u trhání zubu jsou rizika ;). Pokud jsi zdravotně v pořádku a najdeš si dobrou kliniku, tak se nemáš čeho bát.
Přesně jak píše Terka. Co se týče kliniky, tak bych doporučovala ivf Zlín.
Ahojky, určitě je dobré najít si dobrou kliniku. Určitě ti udělají vyšetření a na oděr vajíček mají docela i přísné kritéria. Já jsem byla na klinice Stellart a tam jsem teda bylo hodně spokojená. :) Velmi milé sestřičky i doktoři, vše vysvětlily a necítila jsem se vůbec zle. :) Navíc jsem měla dobrý pocit, že jsem udělala něco dobrého pro jinou ženu.
Jaká kritéria prosím a jak to probíhá? Už jsem o tom trochu přemýšlela, ale trochu se bojím.
Kontaktuješ vybranou kliniku, domluvíš si konzultaci, následně proběhne vyšetření, pokud je pak vše ok, tak se začne se stimulací a následně až je správný čas, se provede odběr vajíček. :) Kritéria jsou hlavně věk, fyzický a psichycký stav a nemoci. Tady mají vše moc hezky popsáno https://www.stellart-clinic.cz/darcovsky-program/darovani-vajicek/.
Ahoj všem, taky přemýšlím o tom, že bych šla darovat vajíčka, ale zajímaly by mě ty rizika? Přece jen je to zásah do těla, tak bych ráda věděla, co mě případně čeká. Budu ráda za jakoukoli zkušenost nebo info. Děkuju moc!
Já jsem darovala na klinice ve Zlíně a bylo to úplně v pohodě. Celý proces byl pod dohledem lékařů, všechno mi vysvětlili a opravdu jsem se tam cítila bezpečně. Měla jsem trochu obavy, ale realita byla lepší než moje představy – a hlavně to bylo bezbolestné, rychlé a šla bych do toho klidně zase. Navíc ti kompenzují veškeré náklady, které ti v souvislosti s darováním vzniknou (až 33 000 Kč).
Taky jsem darovala na klinice IVF Zlín a musím říct, že bych do toho šla klidně znovu. Personál byl neuvěřitelně milý, všechno probíhalo v příjemné atmosféře, nikdo mě do ničeho netlačil. Je fajn pocit, že můžeš někomu pomoci k miminku. Navíc je to celé rychlé a dobře zorganizované.
Dobrý den všem, já se na to chystám letos, už mám za sebou první konzultaci právě Zlíně a jsem nadšená z jejich přístupu. Je to menší klinika, vše je anonymní a člověk se cítí fakt v dobrých rukou. Líbí se mi, že vše probíhá v klidu a bez stresu. A taky oceňuju, že mají vlastní ubytování a wellness, takže si člověk může pobyt u nich zpříjemnit.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, týden 31 v roce 2025 vám přináší příležitosti k osobnímu růstu a sebereflexi. Na začátku týdne můžete pocítit potřebu zaměřit se na své vnitřní cíle a hodnoty. Je to vhodný čas pro introspekci a zvažování, co je pro vás ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.