Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Co pravidelně užíváte za doplňky stravy na podporu imunity? Sdílejete zkušenosti, díky :)
Zdravím, mě Reishi od MycoMedica doporučila kamarádka a musím říct, že mě to mile překvapilo. Je to přírodní doplněk bez zbytečností navíc, jen čistý extrakt z houby. Beru ho každý den a mám pocit, že se mi tělo konečně trochu srovnalo – nejsem tak unavená a rýmy mě zatím obchází. A líbí se mi, že jim jde nejen o prodej, ale i o kvalitu a poradenství www.mycomedica.cz/eshop-reishi-pro.html
Já jsem si oblíbila doplněk stravy Reishi od MycoMedica – je to extrakt z vitální houby, která se používá už tisíce let. Nejde o žádnou rychlou zázračnou věc, ale při pravidelném užívání opravdu cítím rozdíl. Mám víc energie, nejsem tak často nemocná a cítím se celkově líp. Navíc jejich produkty mají fakt kvalitní složení, všechno testují, a to nejen na škodliviny, ale i na účinné látky.
Ahoj, co byste doporučili na celkové zdraví a imunitu? Poslední dobou se necítím úplně ve formě a ráda bych tělo trochu podpořila. Ideálně něco přírodního, co má fakt smysl. Budu moc vděčná za vaše tipy!
Já jsem si nedávno koupile tenhle balíček na posílení imunity https://rpshop.cz/balicek-imunita a je to super ;)
To vypadá dobře a je to i za pěknou cenu, děkuju za doporučení to vezmu hned pro sebe i pro manžela.
Já kupuju ty Kouzelné kapky co tam mají, ty se mi osvědčily.
Užívám kravské colostrum. Vybrala jsem si ho hlavně proto, že je přírodní, takže nebude zbytečně zatěžovat tělo chemií a jak všichni ví, tak colostrum má velký vliv na imunitu, takže věřím, že toto efekt mít bude a imunitu mi to posílí.
Kdo takové kolostrum má? A je hodně velký rozdíl mezi tím kravským a kozím kolostrem?
Jaký máte názor na bylinky? Ráda bych je vyzkoušela, ale opravdu to k něčemu je?
Nedala bych na bylinky dopustit. Vždy mi se vším pomohly, takže za mě ano :)
Taky budu ráda za tipy
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, vás čekají nové výzvy, které budou stimulovat vaši přirozenou energii a nadšení. Planeta Mars, váš vládce, přinese dynamiku do vašich každodenních aktivit. Můžete se cítit motivovaní k zahájen&ia... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.