Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Co pravidelně užíváte za doplňky stravy na podporu imunity? Sdílejete zkušenosti, díky :)
Taky budu ráda za tipy
Jaký máte názor na bylinky? Ráda bych je vyzkoušela, ale opravdu to k něčemu je?
Nedala bych na bylinky dopustit. Vždy mi se vším pomohly, takže za mě ano :)
Užívám kravské colostrum. Vybrala jsem si ho hlavně proto, že je přírodní, takže nebude zbytečně zatěžovat tělo chemií a jak všichni ví, tak colostrum má velký vliv na imunitu, takže věřím, že toto efekt mít bude a imunitu mi to posílí.
Kdo takové kolostrum má? A je hodně velký rozdíl mezi tím kravským a kozím kolostrem?
Já jsem si nedávno koupile tenhle balíček na posílení imunity https://rpshop.cz/balicek-imunita a je to super ;)
To vypadá dobře a je to i za pěknou cenu, děkuju za doporučení to vezmu hned pro sebe i pro manžela.
Já kupuju ty Kouzelné kapky co tam mají, ty se mi osvědčily.
Ahoj, co byste doporučili na celkové zdraví a imunitu? Poslední dobou se necítím úplně ve formě a ráda bych tělo trochu podpořila. Ideálně něco přírodního, co má fakt smysl. Budu moc vděčná za vaše tipy!
Já jsem si oblíbila doplněk stravy Reishi od MycoMedica – je to extrakt z vitální houby, která se používá už tisíce let. Nejde o žádnou rychlou zázračnou věc, ale při pravidelném užívání opravdu cítím rozdíl. Mám víc energie, nejsem tak často nemocná a cítím se celkově líp. Navíc jejich produkty mají fakt kvalitní složení, všechno testují, a to nejen na škodliviny, ale i na účinné látky.
Zdravím, mě Reishi od MycoMedica doporučila kamarádka a musím říct, že mě to mile překvapilo. Je to přírodní doplněk bez zbytečností navíc, jen čistý extrakt z houby. Beru ho každý den a mám pocit, že se mi tělo konečně trochu srovnalo – nejsem tak unavená a rýmy mě zatím obchází. A líbí se mi, že jim jde nejen o prodej, ale i o kvalitu a poradenství www.mycomedica.cz/eshop-reishi-pro.html
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, týden 31 v roce 2025 vám přináší příležitosti k osobnímu růstu a sebereflexi. Na začátku týdne můžete pocítit potřebu zaměřit se na své vnitřní cíle a hodnoty. Je to vhodný čas pro introspekci a zvažování, co je pro vás ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.