Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj ženy. Celý život jsem měla oči v pořádku, ale před měsícem mě poslala moje obvodní na oční a tam mi oznámili, že potřebuju brýle. Tak přemýšlím, jestli si mám pořídit brýle nebo čočky. Já si totiž myslím, že by mi brýle moc neslušely :( Ale není to nějaký problém, když jsem ještě ani pořádně nenosila brýle a hned bych si místo nich dala čočky?? díky za rady
Dobrý den já mám velmi dobrou zkušenost s brněnskou klinikou Gemini. Všechno probíhá standartě a když jsem měla strach, tak jsem se zeptala a oni mi na mé otázky odpověděli bez problému… jinak něco se o zakroku mužeš dozvědět i přimo z jejich stránek www.gemini.cz a pobočku mají i v Praze
zdravím, mám optika co mi moc nevyhovuje, tak bych ráda provedla změnu. Chtěla bych nějakého, kde nenechám půl výplaty. Kam chodíte vy?
já si objednávám optika, co příjde k nám domů a jsem s ním maximálně spokojená, není ani tak drahý :)
o téhle službě jsem taky slyšela, a prý je dost dobrá, třeba pro seniory si myslím, že je to neocenitelné
a můžu se zeptat, koho jste si objednávali? Protože jsem nad tím přemýšlela a chtěla bych někoho spolehlivého, ale zároveň s dobrými cenami
já jsem si objednala optikdodomu.cz ani nevím o nikom jiném kdo by to nabízel. Pro mě bylo super, že za mnou dojeli i na vesnici...
Já si teda nic bez konzultace neobjednávám. Čočky už vůbec ne... Pravidelně chodím do https://www.doktorklain.cz a musím říct, že jsem spokojená. Jsou tam velmi šikovní optometristi, kteří mi spolehlivě změří zrak :)
Já mám nově dioptrické brýle + mi bylo doporučeno koupit si čočky až jakmile si zvyknou na brýle. Já byla v Brně v Alensa, kde jsou příznivé ceny, slečna na prodejně byla skvělá, nápomocná a mám skvělou zkušenost :)
Taky mám problém s výběrem brýlí, ale nejdřív jsem si pořídila brýle a když jsem si zvykla, tak jsem začala nosit i čočky. Byly to IWear light z Grandopticalu a dobře se mi nosily už od začátku. Teď už nosím Iwear oxygen, ty jsou na dlouhodobé nošení.
Zdravím všechny, prosím, Vy, co máte čočky - jaké kapky na zklidnění a suché oči používáte? Dáte mi doporučení?
Taky mám poslední dobou oči podrážděné a suché, takže si počkám na komentáře a doporučení!
Dobrý večer, mě se osvědčil tento sprej www.alphega.cz/tears-again-ocni-sprej-s-lipozomy-10-ml Krásně zklidní a zvlhčí oči, nevadí čočky ani se nerozmaže make-up. Navíc sprej jednoduše nastříkáte na zavřená víčka.
Dobrý den, poradíte k tématu v roce 2025? Když nosím kontaktní čočky, tak mám pocit unavených a hlavně suchých očí. Nemůžu je přestat nosit, protože často sportuji a skoro nic bez nich nevidím. Ale je to strašně nepříjemné. Nedá se proti tomu něco dělat? Nějaké speciální roztoky třeba?
Já jsem to taky tak měla, nakonec jsem je přestala nosit. Ne každému čočky sednou, někdo je prostě nesnese.
Co vyzkoušet nějaké jiné? Třeba klidně dražší, hlavně že vám líp sednou
Pomáhá, když ty čočky nepřenášíš. Někdy jsou nejlelpší ty jednodenní, protože je máš na oku každý den čerstvé. Dobrý je i pomáhat si kapkami do očí jako jsou tyhle https://www.notino.cz/artelac/artelac-cl-ocni-kapky-pro-osvezeni-unavenych-oci/, aby byly určené i na kontaktní čočky.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může přinést nové příležitosti pro posílení vašich partnerských vztahů. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že komunikace s partnerem bude jasnější a plná nových vhledů. Single Berani by se měli mít na pozoru, protože kolem se může objevit... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.