Diskuse na téma Kontaktní čočky ano nebo ne?

Ahoj ženy. Celý život jsem měla oči v pořádku, ale před měsícem mě poslala moje obvodní na oční a tam mi oznámili, že potřebuju brýle. Tak přemýšlím, jestli si mám pořídit brýle nebo čočky. Já si totiž myslím, že by mi brýle moc neslušely :( Ale není to nějaký problém, když jsem ještě ani pořádně nenosila brýle a hned bych si místo nich dala čočky?? díky za rady

Natynka 29.12.2011

Ahoj Verčo. Já teda býrle nenosím ani nemám problémy s očima, ale moje kamarádka na tom byla podobně jako ty. A hned začala nosit čočky. měla úplnou averzi vůči brýlím. Byla ale v očním stuiu, kde jí změřili zrak i oni a taky jí poradili jaké čočky si má koupit atd. Tak třeba by jsi tam taky mohla zajít :)

Veron1ka Natynka 13.01.2012

Vážně? Tak já bych raději taky ty čočky no. Já jsem z Brna, máme tady docela dost očních studií, ale nevím, kam zajít no. Budu se muset poradit s nějakými kamarádkami, jenže nemám moc kamarádek, co mají problémy s očima :( No uvidíme. Díky za radu!

Jitulinka Veron1ka 17.01.2012

Ahoj, já jsem z Brna, a před rokem jsme taky řešila kam zajít do optiky, aby mě poradili jaké čočky budou nejlepší,....nosila jsem 3 roky brýle a chtěla jsem ty čočky vyzkoušet...byla jsem u Aleše Žejdla na Masné...ale jsou i na Hl. nádraží a kdoví kde ještě :) a jsem spokojená, poradili mě dobře...a už bych čočky neměnila ... nejvíc jsem si na ně zvykla...za začátku je to nezvyk, ale dá s v pohodě na ně zvyknout...*1*

Veron1ka Natynka 07.02.2012

A můžu se zeptat, kde byla ta tvoje kamarádka? Jako v jakém studiu..Už se tam chystám měsíc..a pořád to oddaluju, hrůza. :(

saša 16.01.2012

Ahojky,já nosila brýle už od malička a až ted pomalu ve 43 letech mám čočky a super, super,super..než jsme přišli s očařem jakké potřebuji ,tak to chvilku trvalo,ale ted je pomalu nevyndám..neboj a jdi tam u vas do optiky a oni ti poradí:-) s pozdravem :-)

Martina 17.01.2012

Ahoj,nevím jak velké dioptrie Ti byly naměřeny,ale řeknu Ti jednu věc. V tyhle době, se skutečně nemusíš bát toho,že Ti brýle slušet nebudou. Je to výborný modní doplněk a máš spoustu typů brýlí k výběru. Pokud máš vyšší dioptrie a chceš si skutečně pořídit i kontaktní čočky,měla bys mít v záloze aspoň jedny brýle. Kdykoliv můžeš mít problém s očima, jako je třeba zánět spojivek a podobně a vtedy bys čočky nosit neměla. Kontaktní čočky jsou výborná věc pro aktivní lidi. t.j. spíš sportovce, nebo lidi,který si nemůžou na brýle zvyknout , nebo třeba i u lidí,který mají vysoké dioptrie. Ale má to svá rizika. Je tam větší pravdepodobnost zanesení zánětu, nebo i častější výskyt podrážděných očí. Tak si tozvaž sama. Každopádne. Ja bych na začátek volila brýle a poté uvidíš sama. Jestli se budou dioptrie měnit,nebo, Ti budou brýle překážet,pořídíš si čočky.

Pavla 08.02.2012

Ahoj všem, kontaktní čočky můžu jedině doporučit, ze začátku může být problém zvyknout si na jejich nasazování a vyndávání, ale pak už je to paráda nemlží se, neprší na ně, člověk vidí do všech stran, atd. Pro nákup můžu doporučit internetové stránky: www.cocky-kontaktni.cz, kde jsem moc spokojená s cenami a přístupem (čočky doma do 2 dne a ochota poradit po telefonu). Taky jsem získala slevový kupon/kód pro web cocky-kontaktni.cz a ten je: yvz373hp, při jeho použití získáte slevu několik % z ceny objednávaného zboží. Tak neváhejte použít vřele doporučuji

Gabule 12.02.2012

Ahoj moje sestra nosi bryle uz hodne dlouho a tak si rekla ze vyzkousi kontaktni cocky.Zasla si do optiky CZECH se kterou mame pozitivni zkusenosti a tam ji oci zkontrolovali a vysvetlili jak si cocky namdavat a sundavat. jednysi tam koupila a pak uz je objednavala jen z internetu

Gertruda88 16.02.2012

Ahoj..ja jsem byla v Brně tady http://www.centrumocnichvad.cz/ kde mi udělali brýle za chvili,prakticky na počkání..poradili..prodiskutovali to semnou apod...a vim ze stejně tak to dělají i s kontaktními čočkami myslim...takže muzes klidne to zkusit tam. Myslim ze to je nejlepší volba zajít k odborníkovi...a tady toho můžu skutečně doporučit.

anett 22.02.2012

Nejlepší věc, jakou jsem si kdy mohla pořídit. :)

Hanka 12.03.2012

Ahoj Veru, určitě ti doporučím čočky. Nosím je už 7 let a jsem si nimi moc spokojená. Počítej, že jsou trochu cenově náročnější než brýle, ale když si čočky a roztoky budeš kupovat přes internet, není to zas tak strašné. Brýle měly u mě strašné mínus, že když padal sníh, přechod z teplé do studené místnosti, vodní sporty..... prostě jsem nic neviděla. Určitě zkus čočky, myslím, že budeš spokojená.

SUNN 13.03.2012

ahojky.já nosím čočky 6 let a nedám na ně dopustit,brýle hodně omezují a pokud budeš znát své přesné dioptie můžeš nakupovat na internetu.a také higiena je důležitá,ale to už zaleží jak jsi šikovná.hodně úspěchů***:-)

Lenkaa 03.04.2012

Zašla bych se poradit...odborníci ti poradí nejlépe co by bylo nejlepší Vaším očim. Já uz dlouho chodim sem http://ocnistudio.cz/ a nemůžu si vůbec na nic stěžovat, péče maximální a tím i spokojenost.

Miikolica 05.04.2012

Není problém :) Mě je 13let a čočky používám přes půl roku. Jsou úžasné na sport a tak dále. Nešpiní se oproti brýlím ale také se můžou v oku srolovat a to je dost velká bolest! Nebo když vám do oka spadne řasa... bolí to! Navíc, pokud si špatně umyjete před použitím ruce nebo uděláte něco špatně, zanesete si bakterie do oka což může způsobit opravdu veliké potíže. Má to své pro i proti. Zeptejte se vašeho optika(ten mi pomohl více než očařka) a nebo své doktorky přes oči :):-)

Stan 12.06.2012

Ahojky, já nosím čočky od dvanácti, což je už bohužel hezkých pár let *2*XD, ale nemůžu si stěžovat. Nošení čoček není nijak odvislé od toho, jestli předtím byly potřeba brýle nebo ne. Otázka je, jestli sednou. Existuje hodně druhů, hodně firem... a chce to natrefit na ten ideál:) Každopádně já bych se toho určitě nebála, je to pohodlné a neomezuje to jako brýle (napříkald jsem si jednou vzala brýle jako "pro změnu" a když mi manžel,který brýle nosí, chtěl dát vášnivější pusu, tak jsme si je málem rozflákali oba:-D:-D*3*)

anička Stan 20.06.2013

tak to mě pobavilo :-D:-D:-D Každopádně Veroniko. Už uplynul rok a 1/2 od tvého příspěvku. Jak ses rozhodla? Já nejraději nosím Bi-weekly (na dva týdny) a nebo Daily (na jeden den a večer vyhodíš). :-) Ty na měsíc a déle jsou pro mě nepohodlné. Nejlepší jsou ty denní. Pokud jsi na tom podobně tak doporučuji TopVue Daily. Jsou jednodenní a přitom levné. ;-)

Jana 21.06.2015

Ahoj já jsem se rozhodla pro operaci laserem, ze 4 dioptrii je najednou nula. Žádné problemy ani komplikace nebyli, doktor mi vše vysvětlil takže i zákrok proběhl v naprostem klidu :) Osoboně mužu řict že bych do toho šla znovu :)

Jíta 29.06.2015

Dobrý den, znáte dobrou kliniku-lékaře v Praze na víčka? Hrozně se bojím , že mi to někde pokazí!! Díky míč Johy

Roska 29.06.2015

Ahoj já jsem operaci očních výček podstoupila v Brně na klinice Gemini.

Jita 29.06.2015

Jej no ale kdyý já jsem z Prahy a dojiždět do Brna…no nevím nevim

Roska 29.06.2015

To bys vůbec nemusela, oni mají pobočky poboček několik a v Praze určitě taky. Určitě je mužu doporučit :)

Kosi 19.07.2015

Dobrý den vážně uvažují o laserové operaci oči. Dělám závodně kontaktní sport a nemužu si v něm dovolit nosit brýle a čočky už mi začínají pomalu vadit a snesu je v oku jen krátkou dobu. Mám dvě a tři dioptrie ustálene už dva roky bez zhoršení. Doporučili byste mi nějakou kliniku? Jsem z Brna ale jsem ochotná za kvalitnim doktorem i cestovat.

Majka 20.07.2015

Dobrý den já mám velmi dobrou zkušenost s brněnskou klinikou Gemini. Všechno probíhá standartě a když jsem měla strach, tak jsem se zeptala a oni mi na mé otázky odpověděli bez problému… jinak něco se o zakroku mužeš dozvědět i přimo z jejich stránek www.gemini.cz

Kateřina 19.08.2015

Dobrý den, znáte dobrou kliniku-lékaře v Praze na víčka? Hrozně se bojím , že mi to někde pokazí!! Díky míč Johy

Petra.sek Kateřina 27.10.2015

Dobrý den já mám velmi dobrou zkušenost s brněnskou klinikou Gemini. Všechno probíhá standartě a když jsem měla strach, tak jsem se zeptala a oni mi na mé otázky odpověděli bez problému… jinak něco se o zakroku mužeš dozvědět i přimo z jejich stránek www.gemini.cz- a je tam i seznam poboček v Praze jsou taky :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat