Diskuse na téma Kosmetika

Jaká kosmetika vám nejvíc vyhovuje? Sdílejte zkušenosti co vám pomohlo s vráskama, děkuju :)

Alizee 27.12.2023

Za sebe doporučuju českou kosmetiku Iuvenio, je hodně účinná a bez parfemace takže je vhodná i na citlivou pleť :-)

Anička 28.10.2023

Já bych byla vděčná za radu na kosmetiku, která dokáže opravdu viditelně zpevnit pleť. Mám ji už viditelně ochablou a z toho co jsem zatím zkusila mi na to nic nepomohlo, začínám mít pocit, že snad budu muset jít na nějaký estetický zákrok..

Micha-ella Anička 29.10.2023

Vím přesně o čem mluvíš, protože přesně takhle jsem se před necelým rokem taky cítila. Rozhodně doporučuju živý kolagen od Nezestarni.cz podívej se na to, podle mě je to takový malý zázrak. Zkusila jsem nejdřív živý kolagen Face a tak mi to pleť zpevnilo, že jsem ho hned koupila i v kapslích (Invita skin beauty) a cítím se teď jako o deset let mladší a to myslím, že opravdu ani nepřeháním :) mám pevnou, vyplněnou pleť a mám i pevnější a lesklejší vlasy, přestaly mě bolet klouby..opravdu paráda :-)

Bertička 16.10.2023

Mohla bych se zeptat jakou kosmetiku na zuby používáte? Jakože myslím tím třeba esi máte nějaké extra pasty, používáte třeba i bělící pásky? Já jsem se naučila používat aspoň mezizubní kartáčky s nití moc kámoška zatím nejsem teda. Ale chtěla jsem zkusit něco právě na vylepšenou, abych ty zuby měla trochu bělejší?

Lucka Bertička 20.10.2023

Je určitě dobře že používáš mezizubní kartáčky. Pokud seš naučená na tohle, ta nit jako je samozřejmě taky dobrá, hlavně když ten mezizubní nemáš u sebe. Ale někomu se s tím špatně pracuje. Ale už dělají i takové co jsou naplé na dvou koncích, to mě přijde lepší. :) Já používám jednou za čas pásky a každý den teda bělící pastu z Krásného úsměvu. :) A zuby mám podle mě hezké.

Bertička Bertička 25.10.2023

Ahaa tak na tu nit jsem ještě nenarazila, to bych zkusila, protože jsem zkoušela zatím jen takovou tu vytahovací a to mě teda vůbec nešlo. :D A ta pasta ty pásky teda nějakou účinnost mají myslíš? Jak dlouho to používáš a jak často třeba ty pásky? To jsou nějaké peroxidové nebo z černého uhlí o dalších možnostech nevím. :D

Lucka Bertička 30.10.2023

Pásky tyhle https://www.krasnyusmev.cz/white-pearl-pap-belici-pasky-na-zuby-s-aktivnim-uhlikem-a-kokosovym-olejem-28k a jsou bez peroxidu ale s Pap bělícím systémem, ten je k zubům šetrnější. Jinak pastu mám bělící také od nich a to tu Gold Black. Ta je za mě teda super, když ji používáš pravidelně. :)

Jana 13.03.2023

Já jsem si oblíbila nakupování na stránce www.notino.cz, přijde mi, že tam mají vše potřebné

Linett 13.03.2023

Ahoj, za mě musím teda velice doporučit kosmetiky ze stránky www.topvet.cz, moc jsem si oblíbila krém s hadím sérem, opravdu zázrak pro moji pleť

Mirka 03.04.2022

No já uvažuju, že bych zkusila výplně. Viděla jsem fotky a ten rozdíl je neuvěřitelný.

Lída 23.12.2021

Podívej se na https://www.iuvenio.com/ je to česká veganská kosmetika, opravdu hodně kvalitní a účinná


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat