Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojky, chtěla jsem se zeptat jestli znáte eshop e-kondomy.cz a jestli jste tam už nakupovali, a jestli ano jak jste byli s nákupem spokojení ? :-))
Já jsem si odtud kupovala vibrátor :-)
super, a jsi spokojená s nákupem u nich??? :-) právě přemýšlím nad nějakým, ale nevím jaký si vybrat,, je tam toho tolik....
JJ moc:-) joo s výběrem ti nepomůžu to musíš sama:-D ber první který tě zaujme:-)
Na e-kondomy.cz s přítelem objednáváme docela často, mají všechno na co si vzpomenete. Teď jsme si koupili adventní kalendář a to je fakt bomba :-))
No mně se tam povedlo vybrat příteli dárek na Vánoce, koupila jsem mu masturbátor, tak mě docela zajímá, jaká bude jeho reakce až si to rozbalí https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/masturbatory/vibracni-masturbatory/pipedream-extreme-elite-vibrating-pussy-stroker-flesh
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, týden 34 roku 2025 pro vás přináší zajímavou směsici energií. Na začátku týdne se můžete cítit trochu neklidní, možná až přepracovaní, jak se budou úkoly hromadit. Je důležité si zachovat klid a najít si čas na relaxaci, ať už ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.