Diskuse na téma krematoriumzvirat.cz

Zdravím, nemáte někdo zkušenost se sluzbama od krematoriumzvirat.cz?

anastaziaa 08.08.2023

Můžu se zeptat jak se v téhle věci postupuje? My jsme v Brně a bydlíme v paneláku, bohužel našemu pejskovi už moc nezbývá, podle pana veterináře :( ráda bych věděla co se teda v případě úmrtí děje?

Klára anastaziaa 11.08.2023

Pokud Vám pejsek umře( doufám, že s vámi bude ještě nějakou dobu) tak kontaktujete jejich službu https://krematoriumzvirat.cz/jak-postupovat/, s nimi se pak domluvíte na všem, odvoz, urna, kremace, odvezení. Samozřejmě můžete mít urnu svoji, nebo si můžete vybrat jen obyčejnou papírovou, kdyby jste pejska chtěli třeba někde rozprášit na jeho oblíbené louce..

anastaziaa anastaziaa 22.08.2023

Moc děkuji za kontakt. :) Jste hodná. Bohužel má rakovinu a trápit jej nenecháme. Ale také doufáme. Vše jsem prostudovala a koukám že i ceny nejsou nikterak hrozné. Upomínkové předměty jsou skvělý nápad, určitě si tam něco vybereme.

Blanickova 23.10.2022

Holky, nám taky letos pomohly! Jejich sluzby můžu jen doporučit a navíc si můžete vybrat i nějaký upomínkový předmět - třeba pamětní sklo, šperk, odlitky tlapiček …

Maslinka 11.10.2022

Ano, je v podstatě jedno jaké zvířátko. Mrknete na jejich stránky https://krematoriumzvirat.cz/

Elininka 08.10.2022

Zdravím, chci se zeptat - dělají kremaci i jiných zvířátek? Co kočky, nevíte?

Maslinka 05.10.2022

Mojí mamce pomohli s pejskem loni. Jejich služby můžu jen doporučit, fakt se postarali dobře a kremace je podle mě důstojná.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat