Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Čauky.. ráda bych znala vaše doporučení na nějakou dobrou dietu, která opravdu pomáhá hubnout.. Existuje opravdu taková?? ráda vyzkouším cokoliv :-)
Ahoj všem :) máte prosím někdo vyzkoušené proteinové nápoje od KetoDiet? Chutnají dobře?
Já teď mám od nich syrovátkový a je vynikající, zkusila jsem hodně proteiňáků, ale tenhle je za mě nej - chuťově i vyvážeností :-) celkově mám moc ráda jejich proteinová jídla - pečivo a hodně věcí z řady Stay fit.
Zkusili jste od nich i kompletní dietní plán? Vážně nad tím teď uvažuju a zajímalo by mě jak si na to člověk zvykne, jak chutnají jídla, kdy začnete hubnout atd.
Pavlíno, já jsem s KetoDiet zhubla 12 kilo a určitě to můžu doporučit ;) jídla jsou dobrá, zasytí, jejich plán mi moc vyhovoval a hlavn fungoval ;) hubnout jsem začala vlastně hned, byla jsem sama překvapená jak to šlo rychle.
Je to tato https://www.ketodiet.cz/ a je opravdu bezvadná! Stojí to za vyzkoušení, jejich dietní plány jsou úžasný, já si nemužu stěžovat.. Shodila jsem přebytečná kila a držím si svoji váhu pořád :-)
Tak to je skvělé, to ráda vyzkouším :-) Koukala jsem na web a vypadá to docela dobře a lákavě:-)
Já jsem nadmíru spokojená s keto dietou, je opravdu výborná se skvělými výsledky :-)
Fakt? to je super... Copak je to za dietu, ráda ji vyzkouším..
Nikdy jsem žádnou nezkoušela.. ale chtěla bych, ale neznám žádnou dobrou, dám na doporučení :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete působit energicky a rozhodně, ale zároveň si uvědomíte, že ne všechno je nutné zvládnout hned. Vaše odhodlání vás může posouvat kupředu, avšak pokud se necháte strhnout přílišnou netrpělivostí, můžete přehlédnout d... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.