Diskuse na téma Oční optika v Brně

Dobré odpoledne ženy brňačky, mohly byste mi prosím doporučit nějakou dobrou optiku? Poprvé v životě mám problémy s očima a nejspíš se nevyhnu brýlím - nevím ale kam jít. Děkuji za vaše rady :-)

Dan 02.07.2015

Jinak Pájo oni mají na stránkách gemini.cz vypsany kde mají všude kliniky a v Praze jsou dokonce myslím 2x.

Lukša 19.07.2015

Zdravím, zajímám se teď také o laserovou operaci, tak jsem se chtěla zeptat jaký měli přístup a kdes byla, jestli v Praze? Četla jsem nějaké diskuze a všude doporučují Gemini ve Zlíně, ale pro mě z Prahy je to dálka a na to že se pak má stále jezdit na kontroly tak bych radši šla tady někde v Praze....

Farfi 20.07.2015

Já byl v Gemini v Praze mužu doporučit, jejich doktoři jsou kvalitní operatéři. Jinak o osobně jsem po operaci neměl žádné komplikace a za 14 dni jdu na druhé oko tak snad ta taky bude v pohodě.

Kamča 25.07.2015

Už jsem byla na horních, teď plánuji dolní víčka. Nic to není. jen aby to vydrželo, to nikdo nedá záruku.

Teddy 25.07.2015

ahoj a jak dlouho trvalo to vysetreni? Pry se nesmi nosit cocky ani pred operaci a za jak dlouho od vysetreni te objednali na operaci?

Kordy 26.07.2015

Taky jsem už pomalu 2 roky po laserové operaci očí, a užívám si to. Před operací jsem bez brýlí neviděla ani na krok

Pavelka 26.07.2015

Ahoj vstupní vyšetření probíhalo tak že mi změřili znovu zrak, nitrooční tlak atd. Pak jsme si sedli a probrali možnosti. Pan doktor byl perfektní všechno mi vysvětlil a odpověděl i na otazky takže to na mě pusobilo dobře tak uvidime :). Jinak ja jsem z Brna, takže jsem využila jejich pobočku zde, ale na stránkách jsem se divala že mají pobočku i v Praze. Na zákrok jdu za dva dny tak pak poreferuju víc

Lubka 26.07.2015

A to se děláji obě oči zaroveň?

Kateřina 27.07.2015

Co vím z vlastní zkušenosti tak ne, ja jsem to měla s odstupem 14 dní.

Majda 27.07.2015

Samotný zákrok odstranění dioptrií laserem trvá v závislosti na výši dioptrické vady 10-40 sekund na jednom oku. Celkově s předoperační přípravou, zákrokem a pooperační kontrolou strávíte na klinice přibližně 2- 2,5 hodiny.

Lukaš 29.07.2015

Přijdeš v den zákroku, oni tě položi, zarouškujou ti obličej, do oka ti dají rozvěrak abys nemrkal, pak ti to umrtví nějakým roztokem. Zákrok trva tak do pul hodiny co si pamatuju dyl asi ne. Pak ti to převážou a chvilku tam posediš a jdeš domu :). Všechno je bezbolestné takže žádne strachy.

Lubka 30.07.2015

Ten rozvěrák zni hrozně :D to je jak z nějakýho hororu :D

Majda 30.07.2015

Tak doktor potřebuje aby si mu nemrkala takže si to pojisti tím že ti rozevře oko "silou", do něho ti kapne umrtvovač a za chviličku je po všem :)

Lukáš 18.08.2015

Tak tak ten rozvěrač ani necítíš a navíc ta operace trvá sama o sobě asi 30 vteřin? Vic snad ani ne….

Lubka 19.08.2015

To jste mě uklidnili já už si představovala nějaké mučící nástroje :D

Ludmila58 23.08.2015

Náš vnuk když mu bylo 18 let, tak jsme se rozhodli mu věnovat peníze na operaci očí. Dostal 20 000 tisíc s tím, že zbytek uhradí jeho rodiče. Před vánočními svátky se operace uskutečnila v Gemini ve Zlíně. Když se ráno probudil a hleděl z okna na druhou stranu ulice, byl velice udiven, že vidí na protějším baráku i popisné číslo. Byl nadšený a když nám toto všechno vypracoval, říkal, že se vlastně po druhé narodil, ale s tím, že vidí. Nyní se rozhoduje manžel, že na tuto operaci také půjde, aby mohl posoudit jaké to je, vidět všechno velmi dobře a hlavně do dálky.

Martina Š 24.08.2015

Bratranec mi doporučil kliniku oftal v Brně. Chtěla bych jít někdy po novém roce, protože budu mít dovolenou. Jak to tady čtu, tak ten zákror nebude tak hrozný.

Lukáš 25.08.2015

Nene je to rychlovka a pooperační neduhy odezni docela rychle. Já jsem posera co se doktoru týče, takže strach a nervozita u mě proběhly ale když mi dělali druhy oko tak už to bylo uplně v klidečku.

Petra.sek 25.09.2015

Jak probíha rekonvalescence?

Marduk 26.09.2015

Po laserové operaci si vás musi někdo vyzvednout a je důležité se co nejrychleji dostat domů, a zkusit usnout. Po nějaké době od operace začínají se muže dostavit pocit mírné bolesti nebo řezání či pálení podobné pocitu přítomnosti cizího tělíska v oku. Pooperační bolesti značně sníží ochranný gel, který je do očí aplikován společně s léčebnými kapkami. Potíže nejsou nebezpečné a není zapotřebí se kvůli nim znepokojovat. Po 24-48 hodinách se rohovka většinou zahojí a bolesti odezní. Běžně se stává že se dostaví otok víčka s mírným zarudnutím.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat