Diskuse na téma Pánské šperky

15. 01. 2023 | Prosím o radu

Kde mají hezké pánské šperky? :) Nejlépe pokud by jste mi tu nechaly odkazy na eshopy ať si to můžu projít :)

Monča 11.12.2023

Záleží na tom co hledáte. Můj manžel si třeba potrpí opravdu na dražší a luxusnější kousky. Proto mu čas od času udělám radost nákupem na Nia Šperky. Nejen že jsou opravdu krásné, ale navíc i ručně vyráběny v limitovaném počtu. Luxusní a přitom decentní a elegantní. Ale najdete i extravagantnější kousky.

Suz Monča 17.12.2023

To mě zajímá, mohla bych požádat o stránky nebo pokud mají prodejnu, to by bylo úplně nejlepší. Ještě by mě zajímalo kde se šperky vyrábějí a z čeho jsou prosím?

Monča Monča 20.12.2023

Prodejna je v Praze a Brně, odkaz máte zde https://www.nia-sperky.cz/panske-sperky-stribrne-zlate/. Jinak šperky jsou z ušlechtilé oceli, pozlaceny, dále stříbrné, obsahují minerály, české diamanty a další. :) Případně adresu či umístění prodejen najdete na stránce. :) Vyráběny jsou v LA na motiv dánského desingera. :)

Denisa 06.02.2023

Já ráda nakupuju přes eshop Olivie.cz kde mají opravdu krásné a jedinečné šperky. Líbí se mi design a přijde mi opravdu nevšední.

IvkaH Denisa 15.02.2023

Šperky mají fakt hezké a líbí se mi, že i gravírují. To by se mi taky líbilo tam nechat příteli vyrýt datum.

Denisa Denisa 26.02.2023

Na kolik to gravírování přijde? Je to hodně drahá záležitost?

IvkaH Denisa 28.02.2023

To ještě nevím, protože to chci pro přítele až k výročí a to budeme mít v dubnu, tak pak bych ti když tak dala vědět :) ale zkus buď mrknout sem nebo jim přímo napsat https://www.olivie.cz/gravirovani-sperku/


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat