Diskuse na téma fotoobrazyzplatna.cz

02. 02. 2023 | Prosím o radu

Dobrý večer, nemáte prosím někdo zkušenost s fotoobrazy od fotoobrazyzplatna.cz? Zajímá mě hlavně kvalita provedení.

Ahojky, s tímto eshopem osobní zkušenost nemám, ale mám moc v oblibě eshop Laab. Taky tam nabízí tisk fotek na plátno a další... Fotka je na plátně v kvalitním provedení a barvy jsou taky hezké.

Maruška45 SimonaKrátka23 14.01.2024

Taky jsem tam nechávala fotky tisknout a spokojenost, taky jsme si tam nechali fotky rámovat do dřevěných rámů. Plus máme od nich ještě i dřevěné album na fotky a z toho jsem opravdu unešená, je moc hezké a to dřevo tomu dá hned jiný nádech.

Soňulka 13.02.2023

Holky, díky za tip - taky na fotoobrazyzplatna.cz udělám objednávku :) Už dva roky přemýšlím, co dám do obýváku na zeď a fotky na velkém plátně mě vůbec nenapadly.

BáraDivá Soňulka 23.10.2023

Taky se přídávám se zkušeností. Nechali jsme si tam dělat fotku na sklo, mega boží, krásná práce, naprosto precizní, barvy boží a baví mě ta snadná údržba. Nikdy jsem to neviděla a trošku k tomu byla skeptická, ale jsem fakt nadšená.

Marionneta 10.02.2023

Holky, já mám fotoobrazy na plátně taky od https://www.fotoobrazyzplatna.cz/ už dva roky a barvy jsou pořád stejné. Jde o ruční práci a fotoobrazy i speciálně lakují, takže vydrží fakt roky.

Denisa5 07.02.2023

Holky a jak dlouho vydrží fotky na plátně, nevíte? Mám hodně slunný byt a bojím se, že by sluníčko hned vyšisovalo barvy.

Dankovka 04.02.2023

Zdravím, já mám od nich fotky na Kapa desce a na skle a jsem moc spokojená. Vypadá to fakt dobře, kvalita je super a barvy krásné.

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat