Diskuse na téma Nedaří se těhotenství - co dělat?

02. 04. 2023 Denisa5 Chceme dítě

Zdravím, jdu si pro radu - s manželem se už asi 8 měsíců snažíme o miminko a nedaří se nám. Co dělat dál, jak postupovat?

Thea dnes 12:49

Ahoj, obnovím diskuzi, protože aktuálně řešíme... U nás to bylo hodně podobné, jen jsme se snažili o pár měsíců déle. Nejvíc mi pomohlo přestat to brát jako „selhání“ a prostě si říct, že po určité době je fajn zjistit, na čem jsme. Začali jsme úplně nenápadně – jen základní vyšetření u gynekoložky a spermiogram. Už jen ty výsledky nám hodně ulevily, protože jsme věděli, co má smysl dál řešit. Když jsme chtěli víc informací, koukali jsme i na stránky IVF kliniky Zlín - https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek, kde mají přehledně popsané možnosti vyšetření a postupy. Nemusí to hned znamenat IVF, ale aspoň má člověk představu, jaké jsou další kroky. Za mě: po cca 8 měsících bych se nebála udělat první malé kroky k vyšetření – ne proto, že je „pozdě“, ale protože to dodá klid a směr. Zvolila jsem právě Zlín a nelituju, naprosto jedinečný přístup.

Denisa5 10.04.2023

Moc děkuji za doporučení na kliniku IVF Zlín. Už jsme to probrali s manželem a hned zítra kliniku kontaktuju a domluvíme si konzultaci.

MilenaMazurová Denisa5 20.11.2023

Ano, tahle klinika má spoustu kladných a pozitivních recenzí. A taky tam mají věrnostní program, to mi přijde super. V případě, že by cyklus léčby nebyl úspěšný, nabídnou nadstandardní služby zdarma. Tam mají třeba EmbyoGlue, to by mělo zvýšit šanci otěhotnění tím, že zvýší přilnavos implantovaného embrya k děložní sliznici.

Dankovka 07.04.2023

My na kliniku www.ivf-zlin.cz teď docházíme, IVF bych měla podstoupit asi za 14 dní. Kliniku moc doporučuji, mají fakt profesionální přístup, skvělé doktory a hodně dobré výsledky.

Marionneta 04.04.2023

Doporučím navštívit dobrou kliniku, kde Vás s manželem vyšetří a poradí co a jak. My jsme byli s manželem na klinice IVF Zlín a opravdu nám pomohli. Teď máme ročního syna a to jen díky nim.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu se vaše energie a sebedůvěra dostanou na vrchol, milí Berani. Pociťujete silnou motivaci a odhodlání pustit se do nových projektů nebo dokončit ty, na kterých již pracujete. Pondělí vám může přinést překvapivou příležitost, která bude vyžadovat rych... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:45
18 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:43
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat