Diskuse na téma Optika měření zraku - zkušenosti

Ahoj holky, podstoupily jste některá měření zraku v optice? Ptám se, protože jsem viděla, že Grandoptical měří teď zadarmo a já jsem vždy chodila jen k očaři, tak nevím, co od vyšetření v optice očekávat a jestli se to vyplatí a nebude to tam nepřesné. No a hlavně by se mi to hodilo časově po práci.

13Markéta 15.11.2023

Taky jsem chtěla v říjnu na měření u nás na Chodově, chodím tam pravidelně. Ale teď jsem si toho všimla pozdě a už nebyl žádný termín. Budu muset počkat na jaro, nebo kdy nějaká ta akce zas bude.

Sisima 13Markéta 04.12.2023

No jo, je dobrý koukat na stránku a tam je vždy info, kdy bude měření. Hele minulý rok dělali i někdy těsně po Vánocích, co si pamatuji, ale bylo to jenom týden, tak určitě něco bude. Opakují to docela často.

13Markéta 12.12.2023

@Sisima Tak to budu sledovat, snad něco brzy naběhne. I tak bych chtěla nový brýle, tak počkám na nějaký lednový výprodeje a zajdu si tam najednou.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vás čeká období zvýšené aktivity a rozhodnosti. Budete mít potřebu uvést do pohybu plány, které jste v poslední době odkládali, a vaše energie se zaměří na rychlé výsledky. Dávejte si však pozor, abyste... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat