Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahooj, máte nějaké super recepty se zázvorem? Včera jsem dělala kuřecí kousky se zázvorem a česnekem, je to výborné a hledám další recepty, teď na podzim bych nejradši dávala zázvor uplně do všeho :-) Ale chybí mi vyzkoušené věci, poradíte? *1*
Ahoj, tak ja si delam obecne zazvorovy caj - proste jen nakrajim na kousky zazvor, naliju horkou vodu, a pak pridam jeste citron a med :) no a jinak hodne si delame thajske jidla, kde se to pouziva a co je super - dahl, je to z cervene cocky a dava se tam taky zazvor, doporucuju vyzkouset :)
Ahoj, v týdnu jsem jsi koupila časopis "Moje šťastná hvězda" Takový články o zázvoru jsem nečekala. Doporučuji si koupit tento časopis.
Ahojky, já teda zázvor teprve poznávám, ale zamilovala jsem si jej :-) Zatím ho testuji jen na nápojích. Dělám si horký nápoj: Zázvor na kostičky, limetka na plátky, citron na plátky, kuličky hroznového vína napůl, brusinky, hřebíček. Zalít horkou vodou a o zdraví je postaráno ;-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, týden 34 roku 2025 pro vás přináší zajímavou směsici energií. Na začátku týdne se můžete cítit trochu neklidní, možná až přepracovaní, jak se budou úkoly hromadit. Je důležité si zachovat klid a najít si čas na relaxaci, ať už ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.