Diskuse na téma Colostrum

Ahoj holky, nenašla jsem zde žádnou diskuzi na toto téma, tak zakládám. Vhodím obecný dotaz - máte někdo zkušenosti s jakýmikoliv produkty (Potraviny, doplňky stravy, kosmetika, aj.) s colostrem? Pokud ano, prosím o informace, jak vám vše sedělo, jestli to není jen nějaký super hype, ale opravdu to má něco do sebe. Díky

Adriana 28.04.2023

Ahoj, vše jsem brala na colvii. Čisté colostrum ve formě tablet a také dětské rýžové kaše a kojenecká mléka. Kaši natural i jablečnou a mléko bez laktózy, malý má od narození alergii na laktózu a tenhle výrobce má možnost právě výrobků bez laktózy.

Adriana 26.04.2023

Ahoj, já mám dobré zkušenosti s kašemi pro děti obsahující colostrum a taky s kosmetikou. Je to určitě hodně teďka diskutované téma, ale i dětská doktorka mi doporučovala kojenecké mléko s colostrem skrze jeho benefity pro dítě, po porodu jsem brala i vitamíny s colostrem, dost mi to pomohlo na imunity. Byla jsem pořád nachlazená, nemocná, unavená.

Dianadia Adriana 27.04.2023

Ahoj, děkuju za odpověď a používala si nějaké konkrétní vitamíny? Já slyšela, že to hodně působí i na kvalitu pleti, to nemáš odzkoušený nebo někdo?


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat