Diskuse na téma Zažívání

Zdravím holky, lékárnice mě poradila probiotika na lepší trávení a zažívání, ale moc se mi nechce do tabletek ani moc nevěřím, že to k něčemu bude. Máte někdo zkušenosti? Nebo tip na něco méně chemického?

Hanulina 24.05.2023

Souhlasím s tebou, probiotika se nejlépe dostanou do střev, když jsou ty bakterie živé- v tabletkách jsou mrazeny a do střeva se ti dostane malé procento, většinu "sežerou" žaludeční šťávy. Takže bych sáhla po kvalitních probiotikách v tekuté formě s živými bakteriemi. :)

evinamaluska Hanulina 26.05.2023

Aha, to jsem vůbec nevěděla. :-O Já obecně preferuji vitamíny a doplňky v tekuté formě, protože se lépe vstřebávají. U nás jsem ale žádné živé probiotika neviděla. :( Tak budu pátrat na webu. Nebo ty nějaké sama bereš?

Hanulina Hanulina 29.05.2023

Ano beru tyhle https://www.symprove.cz/o-symprove/. Mrkni na to a můžu určitě doporučit. :) Bereš to jen ráno, já už si bez toho neumím představit den. Jsou určitě dražší ne klasické tabletky, jelikož jsou to živá probiotika. Ale ten výsledek je opravdu nesrovnatelný. Jsou mírně nakyslé, ale nic co by se nedalo přežít a mají je ve třech příchutích, osobně mám nejraději jahodu s malinou.:)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat