Diskuse na téma fotky

01. 07. 2023 | Prosím o radu

Ahojky, ráda bych se zeptala do čeho dáváte fotky, aby jste nemuseli vrtat do zdi? Ráda bych si udělala v pokoji rodinné fotky, ale vzhledem k tomu, že jsem v nájmu, tak zde nechci vrtat. Jsou nějaké varianty bez vrtání prosím?

Maruška45 27.11.2023

Ahoj, co tak nechat z fotek udělat leporelo, a to potom vystavit třeba na poličce? My to tak v nájmu měli - hezká se dají udělat na Laab. Nebo mě ještě napadá možnost natáhnout provázek a fotky na něj připínat pomocí kolíčků.

Zdena 02.07.2023

Ahoj byla jsem na tom stejně a dlouho jsem hledala způsob jak fotky vystavit a přitom nevrtat a nakonec jsem našla tento eshop https://rameckuj.cz/ . Rámeček má lepící proužek, takže ho jednoduše jen nalepíš a nemusíš vrtat do zdi.

Sandriskaa Zdena 03.07.2023

Tak to e přesně to co hledám, nikde jsem na to nenarazila. Moc děkuji hned jsem si rámečky objednala a těším se až mi dorazí :-).


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat