Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, nemáte někdo zkušenost s menstruačníma kalhotkama - Repetky? Kupujete je někdo a jak jste spokojené?
Dobrý den, tyhle menstruační kalhotky můžu taky doporučit, sama je mám a jsem s nimi fakt spokojená. Jsou příjemné na těle a hlavně vypadají skoro jako normální spodní prádlo, takže se pod oblečením vůbec nerýsují. Vyzkoušela jsem už několik různých a tyhle patří určitě k nejpohodlnějším.
Ahoj, já jsem měla Repetky, ale nakonec mi víc sedla značka Bellinda. Konkrétně mám tyto www.bellinda.cz/products/dim-menstrual-micro-brief - jsou tělové, příjemně tenké a hlavně pod oblečením skoro nejsou vidět, ani když mám něco světlejšího nebo upnutého. Přitom se na ně můžu spolehnout i při silnější menstruaci, takže poslední dobou sahám hlavně po nich.
Já si to nějak furt neumím představit, jak to funguje.
Moc díky - hned jsem se dívala na jejich stránky a líbí se mi, že jde o českou značku, českou výrobu a ekologické materiály. Takže jsem si hned čtvery Repetky objednala na zkoušku.
Tady máte odkaz na jejich stránky a konkrétní kalhotky, které mám já www.repetky.cz/p/balicek-2-ks-pro-silnou-a-stredni-menstruaci-merino
Holky, taky bych menstruační kalhotky chtěla vyzkoušet - kde bych je mohla objednat, poradíte?
Já jsem si teď dvoje kalhotky objednala a jsem nadšená! Vůbec nechápu jak jsem doteď mohla kupovat vložky, už se k nim nikdy nechci vrátit, protože menstruační kalhotky jsou fakt mega pohodlné.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Čtyřicátý týden přinese Beranům pořádnou dávku energie, ale také několik situací, ve kterých bude důležité vědět, kdy ubrat plyn. V práci se mohou věci rozběhnout rychleji, než jste očekávali. Úkol, který se dlouho neposouval, se najednou dostane do centra... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.