Diskuse na téma umělé oplodnění

Ahoj, má tu za sebou někdo umělé oplodnění? Budu podstupovat, tak jsem se chtěla zeptat těch co to podstupovali, jestli se povedlo napoprvé?

MartaJane 26.07.2023

Děkuji vám oběma za doporučení na kliniku ivf Zlín:-) Zvážím to :-)

Terka MartaJane 27.07.2023

Není vůbec za co..věřím že tam ti opravdu dokážou pomoct :-)

Karola MartaJane 31.07.2023

Tady bych se opravdu nebála, naopak :) Oni jsou tam moc milí, šikovné, profíci a jsou hlavně lidský. S nimi se dá na všem domluvit... A hlavně vše vysvětlí tak, že všemu porozumíš. A to nejdůležitější... Opravdu se snaží pomoci.

Kamila MartaJane 03.09.2023

Určitě to zvaž :) Je to u nás nejlepší volba. Však tato klinika je velmi oblíbená i mezi zahraničními klientkami :)

Tichavka MartaJane 12.10.2023

Holky, za nás taky doporučuji. My na IVF do Zlína přešli po neúspěšném cyklu na jiné klinice a dodělali mi tam další vyšetření a odhalili problém... No a první KET hned u nich byl úspěšný. Za mě(respektive NÁS :) ) běžte určitě do Zlína! :)

Maruška45 MartaJane 25.03.2024

Taky se přidávám. Je to vyhlášená klinika, nejenom u nás, ale taky v zahraničí. Léčí tam podle nejmodernějších možností a využívají dokonce i umělou inteligenci. Za mě ale hlavně oceňuju ten milý a empatický přístup, to je pro mě základ.

Ellinka 24.07.2023

Ahoj, taky ráda přidám svou zkušenost s IVF klinikou Zlín. Oni jsou tam skvělí. Já jsem tam byla spokojená teda naprosto maximálně. Jsou tam profíci, skvělí lékaři a personál teda taky. Jsou empatičtí, což jsem opravdu ocenila. Je to velká neznámá, měla jsem strach, ale díky nim se nebojím ničeho :)

Terka 20.07.2023

Nám ano :-) naštěstí jsem byla na bezvadné klinice která opravdu ví co dělá a byla jsem s dobrých rukou :-)

MartaJane Terka 21.07.2023

A to je jaká?

Terka Terka 22.07.2023

Byla jsem na této https://www.ivf-zlin.cz/ a je to opravdu jedna z nejlepších klinik, takže určitě doporučuju zvážit :-)

MartaJane Terka 23.07.2023

Na tuto kliniku už jsem narazila když jsem brouzdala po informacích na netu.. Takže ji doporučuješ, je to opravdu dobrá klinika??

Terka Terka 24.07.2023

Ano jsou tak opravdu dobří :-) Jak píše Ellinka.. mám stejnou zkušenost, takže opravdu ti mohu doporučit tuto ivf zlín :-) Neboj se ničeho jsou tam fakt úžasní :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat