Diskuse na téma Rekvalifikační kurz?

Ahoj maminky, potřebuji radu, nebyly jste některá na kurzu prodlužování řas, který byste mi mohly doporučit? :-) Za chvíli se vracím do práce, takže bych se chtěla trochu zdokonalit, jsem kosmetička :-) nejraději bych zkusila přírodní řasy, slyšela jsem, že je to oproti syntetickým velký rozdíl :-)

Bára 04.08.2016

delala jsem si vizážistický kurz v Praze. příjemní lidi, prostredí a hlavne jsem se hrozne moc naucila. Ted se tím živím ;-)

Nuficek 14.03.2014

Jojo určitě :-) jsou jednak lehčí a jemnější a taky jsou daleko víc podobné těm lidským samozřejmě, než umělé :-) takže pokud jsi s nimi ještě nepracovala, tak se určitě přihlaš, je to velkej posun podle mě :-)

Nuficek 26.02.2014

Ahoj, no pokud máš už nějaké zkušenosti, tak zkus třeba tohle http://profiliceni.cz/kurz-prodluzovani-ras.php?id=2 :-) tam jsem byla já už dřív a bylo to moc fajn :-) jednak se naučíš něco nového a taky pokecáš se ženskýma a strávíš tam příjemnej den :-)

Maya Nuficek 13.03.2014

Dobře, díky a jaké jsou tvoje pocity z těch přírodních řas, pracuje se s nimi opravdu lépe? Dělá se tam na tom kurzu z nich, žejo? Pořád se totiž nemůžu rozhodnout, jestli se mám někam přihlásit… :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat