Diskuse na téma Rekvalifikační kurz?

Ahoj maminky, potřebuji radu, nebyly jste některá na kurzu prodlužování řas, který byste mi mohly doporučit? :-) Za chvíli se vracím do práce, takže bych se chtěla trochu zdokonalit, jsem kosmetička :-) nejraději bych zkusila přírodní řasy, slyšela jsem, že je to oproti syntetickým velký rozdíl :-)

Bára 04.08.2016

delala jsem si vizážistický kurz v Praze. příjemní lidi, prostredí a hlavne jsem se hrozne moc naucila. Ted se tím živím ;-)

Nuficek 14.03.2014

Jojo určitě :-) jsou jednak lehčí a jemnější a taky jsou daleko víc podobné těm lidským samozřejmě, než umělé :-) takže pokud jsi s nimi ještě nepracovala, tak se určitě přihlaš, je to velkej posun podle mě :-)

Nuficek 26.02.2014

Ahoj, no pokud máš už nějaké zkušenosti, tak zkus třeba tohle http://profiliceni.cz/kurz-prodluzovani-ras.php?id=2 :-) tam jsem byla já už dřív a bylo to moc fajn :-) jednak se naučíš něco nového a taky pokecáš se ženskýma a strávíš tam příjemnej den :-)

Maya Nuficek 13.03.2014

Dobře, díky a jaké jsou tvoje pocity z těch přírodních řas, pracuje se s nimi opravdu lépe? Dělá se tam na tom kurzu z nich, žejo? Pořád se totiž nemůžu rozhodnout, jestli se mám někam přihlásit… :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

406 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
88 Příspěvků
Poslední příspěvek 10.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat