Diskuse na téma Darování vajíček

Dobrý večer, máte prosím někdo osobní zkušenost s darováním vajíček? Jak to probíhá a šly byste do toho ještě jednou?

Bertička 16.10.2023

Ahoj, no já jsem chtěla darovat vajíčka taky, ale nesplňovala jsem podmínky, ani ne tak zdravotní stav, ten mám dobrý, ale bohužel jsem přesáhla už věk. :( Což mě teda hodně mrzelo. Noo ale když jsem v tom někomu moci pomoct, tak jsem si říkala že bych šla třeba darovat ještě plasmu? Ale na tom jsem ještě taky nikdy nebyla. Někdo zkušenosti a postřehy?

Lucka Bertička 20.10.2023

Já chodím darovat v Jihlavě, darovala jsem teda kdy si i vajíčka, ale na plasmu chodím poměrně často. Většinou každý měsíc aspoň jednou když to stihnu. :) Jinak je super určitě hodně pít před a v den odběru a mít nějakou lehčí stravu, jakože nervat se smažákem s tatarkou třeba. :D U odběru být co nejvíc v klidu a uvolněný a nemyslet na to.

Bertička Bertička 25.10.2023

Jo to s tou vodou jsem si tak nějak myslela že to bude potřeba, přece jen i když jdeš na krev je dobrý víc pít, aby to líp teklo. :) No a nebolí samotný ten odběr? A nemotá se třeba nějak hlava po tom nebo třeba zle od žaludku? Tohohle se spíš bojím. Vracíš se pak do práce nebo školy?

Lucka Bertička 30.10.2023

No hele já ne, ale když si vezmeš finanční odměnu od nich, tak se můžeš klasicky vrátit do práce. Já si ale vždycky beru volno, nebo to na volno naplánuji, přeci jen je to pro tvoje tělo taky nějaký zápřah, takže chci být pak v klidu. :) Ale samozřejmě tak to každý nedělá. Mě osobně se max zamotala párkrát hlava, ale dala jsem si colu nebo něco sladkého a bylo to vždy ok. Kdyžtak tady https://www.caraplasma.cz/zakladni-podminky-pro-darovani-krevni-plazmy, nevím odkud jsi, ale je můžu doporučit. A mají tam vše uvedeno. :) Samotný odběr nebolí.

Andrea Bertička 09.11.2023

Luci to je super info, diky moc za inspiraci, jak pomoci :)

Elininka 17.09.2023

Moc děkuji za doporučení na kliniku IVF Zlín - procházela jsem i jiné diskuze a kliniku si všichni hodně chválí. Určitě je kontaktuju a domluvím si konzultaci.

Dominka_K 09.09.2023

Nemusíte se bát, vše je samozřejmě anonymní! Tady najdete víc informací www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek

Simona K. 07.09.2023

Holky a je prosím všechno anonymní? Nemusím se bát, že by se to někdo dozvěděl, nevíte?

Dominka_K 05.09.2023

Zdravím, já jsem byla darovat už 2x a šla bych klidně zase. U mě je to tak, že pomáhám a pomáhám ráda :) Samozřejmě klinika kde jsem byla mi uhradila veškeré náklady, které mi v souvislosti s darováním vznikly, což je příjemné. Taky jsem naposledy dostala i jednodenní voucher na wellness. Samotné darování nebolí, vše je v krátké narkóze, takže se nemusíte ničeho bát.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat